[7.1.2][CAF]AOSPA 7.3.0 Paranoid Android for GM 4G

Dr.Techno™

Original poster
Yönetici
5 Şub 2015
1,747
1,601
25
Kütahya
Cihaz
Meizu 15+/ZTE Axon 7
ROM
Flyme 8/MiFavor 5.2
7N8Z5W.png

-@
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
tarafından derlenmiştir.
-Android sürümü 7.1.2'dir.
-64 bit tabanlıdır.
-Crackling içindir.

9dplJk.png

- Verdiğim linkten ROM'u ve Gapps paketini indirip cihazınıza atın.
- Wipeleri yapın.
- TWRP ile önce ROM'u, daha sonra da vereceğim linkten indirdiğiniz Gapps paketini yükleyip cihazı yeniden başlatın.

DdkqnO.png

Rom:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Gapps:
(Arm64/7.1/opsiyonel) seçin

RP6RW1.png

WQyZjQ.png

PrAoj8.png

bGa2Wj.png

hocam 'Maalesef istediğiniz dosya mevcut değil' yazısı var linklere bir bakın isterseniz

Şu romları kullanabilmek bi bana nasip olmadı be :troll33: eline sağlık irfan

• Like
Tepkiler: Dr.Techno™
discovery 2 bnde cok ugrastım custom rom yükleyemedim twrp kurmadan mümkün degil gibi önce twrp şart 5.0.1 sürümüne gecip birde öyle deniyecegim twrp kurmayı

romu yükledim gayet başarılı lakin nasıl root olabilirim.
kardeşim geliştirici seçeneklerini aktif etmen lazım bazı romlarda root içerisinde gömülü geliyor zaten fakat izinler için ayrı bit tefrika isteyebilir senden :emoji_grinning:

acil yardım edin lütfen sildikten sonra install yaparken error 255 aldım çözemedim yardımcı olun