[7.1.1] GM5+ Pixel Experience v3.1[AROMA]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ezio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Stock romda, kulaklık takılı iken ekran görüntüsü alınca sesi dışa veriyormuş otobüs te rezil oldum :) buna çözüm var mı?
[doublepost=1493913329,1493913297][/doublepost]Stock romda, kulaklık takılı iken ekran görüntüsü alınca sesi dışa veriyormuş otobüs te rezil oldum :) buna çözüm var mı?

Stock romda, kulaklık takılı iken ekran görüntüsü alınca sesi dışa veriyormuş otobüs te rezil oldum :emoji_slight_smile: buna çözüm var mı?
[doublepost=1493913329,1493913297][/doublepost]Stock romda, kulaklık takılı iken ekran görüntüsü alınca sesi dışa veriyormuş otobüs te rezil oldum :emoji_slight_smile: buna çözüm var mı?
sistem kamera sesleriNi kaldırma zıpkını flasla

bunu kurunca sim kartı görmüyor çözüm yokmu neden kimse cevap vermiyor

bunu kurunca sim kartı görmüyor çözüm yokmu neden kimse cevap vermiyor
Bu paketi hazırladığımdan beri sanırım 2 güncelleme geldi. Doğal olarak uyumsuzluk olabilir. Cihazımı değiştirdiğim için düzenleme yapamadım.

Bu paketi hazırladığımdan beri sanırım 2 güncelleme geldi. Doğal olarak uyumsuzluk olabilir. Cihazımı değiştirdiğim için düzenleme yapamadım.
Güzel bir mod ve öyle kaldı sağlık olsun yinede eyvallah

• Like
Tepkiler: Ezio
açılış ekranında kaldı bunu nasıl kaldıra bilirim. stocka zarar vermeden. ne yatıysam olmadı

Modu 5 mayıs güvenlik (7.1.1) güncellemesine yükledim fakat sim karta bağlanmıyor lütfen bi çözüm onerirmisiniz

Yeni sürümlerle uyumsuzluk gösterebilir.

Hocam saygılar,
Ota güncellemesi alan 7.1.1 stok rom mevcut telefonumda
[7.1.1] GM5+ Pixel Experience v3.1[AROMA]
Twrp ile zipliyorum wi-fi ve sim kart devre dışı oluyor
Nasıl yardımcı olabilirsiniz

V3 Ü yukledim ama telefon uygulaması yok yardımcı olur musunuz arama yapmıyorum hiçbir şekilde