[7.1.1][3.2.2.0][MAGISK][on5xlltezc]TWRP-ROOT for Samsung Galaxy on5 (G5510)

hatalar arasında en büyük gördüğümüz sms gelip gitmeme sorunu yukarıda belirttik.
O sorun düzeltilmeden kimsenin işine yarayacağını düşünmüyorum. Düzelme şansı var mı peki?
[doublepost=1534159652,1534159617][/doublepost]
hatalar arasında en büyük gördüğümüz sms gelip gitmeme sorunu yukarıda belirttik.
O sorun düzeltilmeden kimsenin işine yarayacağını düşünmüyorum. Düzelme şansı var mı peki?

[doublepost=1534159652,1534159617][/doublepost]
Merhaba. Şimdilik zor gibi görünüyor. Romu paylaşırım. GApps ve Türkçe dil isteyip sms'ten vazgeçebilecek insanlar vardır illaki. :)

• Like
Tepkiler: on5kullanıvcısı
Teşekkürler CEO. Daha sonra bu sorunu çözmeyi deneyecek misiniz?
Merhaba. Hala üzerinde çalışıyorum. Çözülürse güzel olur. Cihazı kullandığım için muhakkak çözme çabalarım devam edecektir. :)
[doublepost=1534160878,1534160675][/doublepost]Bu arada bir ekleme; SMS alınabiliyor. Göndermede sorun var. Yanlış olmasın. :)

• Like
Tepkiler: on5kullanıvcısı
Merhaba. Hala üzerinde çalışıyorum. Çözülürse güzel olur. Cihazı kullandığım için muhakkak çözme çabalarım devam edecektir. :emoji_slight_smile:
[doublepost=1534160878,1534160675][/doublepost]Bu arada bir ekleme; SMS alınabiliyor. Göndermede sorun var. Yanlış olmasın. :emoji_slight_smile:
Bu sitede benzer bir sorunu yaşamış biri sorunu çözülmüş. Yardımı olabilir belki buraya bırakıyorum :emoji_slight_smile:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Slm
Birde System Repair 2018 uygulamasını denermisin CEO.
Loglarında birçok dosyayı test ettiği yazıyor. Ben taradım chrome filan hızlandı.

Using your page on translate as i don't understand Turkish. I had the same issue on my on5 6.0.1 version of not getting messages but i solved it by adding textra (my messaging app) on smart manager to not optimize and everything worked great. Perhaps a similar adjustment can be made to the Nougat version? Thanks

• Like
Tepkiler: furkan.c
Merhaba Ceo. Textra uygulamasını deneyip bize sonucu bildirebilir misin? Ben de bugün rom deniyordum aynı sorun vardı (6.0.1) sorun uygulama ile düzeldi.

Using your page on translate as i don't understand Turkish. I had the same issue on my on5 6.0.1 version of not getting messages but i solved it by adding textra (my messaging app) on smart manager to not optimize and everything worked great. Perhaps a similar adjustment can be made to the Nougat version? Thanks
Hi! Thanks for your support but I've tried this app. The problem is not easy so much. Have a nice day.
[doublepost=1534256674,1534256122][/doublepost]Screenshot_20180814-172346.jpg

Slm. Cihaza twrp yükleyen varmı? Varsa gapps paketi yükleyip sonucu yazabilirmi? Çalışırsa çin romunu ingilizce de kullanabiliriz.