Veririm problem yok ama eksik kalır diye vermiyorum . Sadece güncelleme yapılabilir. Custom Rom'dan geçiş olmasın.mahir02' Alıntı:Bu stock romun recovery den flaslanabilir olanı yokmu bat değil de direkt twrp den flaslayalim?![]()
Wes' Alıntı:Hayatımda duyduğum en kötü kulaklık sesi![]()
Mecburen CM12.1'e geçiyorum
Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Hayatımda duyduğum en kötü kulaklık sesi![]()
Mecburen CM12.1'e geçiyorum
Root atıp viber4android kurun ben öyle yaptım fena değil . Tabi bende Custom'a döndüm hemen gerçi![]()
darx' Alıntı:Ben kurdum viper hiç etkilemedi
Rygebin' Alıntı:darx' Alıntı:Ben kurdum viper hiç etkilemedi
Az buçuk fark etti sanki bende bilemedim.
Byrmclk541' Alıntı:Stok 6.0 dan stok 5.1.1e nasıl döneriz?
Rygebin' Alıntı:Veririm problem yok ama eksik kalır diye vermiyorum . Sadece güncelleme yapılabilir. Custom Rom'dan geçiş olmasın.mahir02' Alıntı:Bu stock romun recovery den flaslanabilir olanı yokmu bat değil de direkt twrp den flaslayalim?![]()
mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Veririm problem yok ama eksik kalır diye vermiyorum . Sadece güncelleme yapılabilir. Custom Rom'dan geçiş olmasın.mahir02' Alıntı:Bu stock romun recovery den flaslanabilir olanı yokmu bat değil de direkt twrp den flaslayalim?![]()
Varsa test etti iseniz bana verin link hocam bnm pc sağlam deil en azından tel sağlam recoveryden atarım![]()
UtkuAblakTR' Alıntı:Myt sıkıntılı durdu diyor
mahir02' Alıntı:Neden twrp yükleyip full wipe yapıp yuklesem olmuyor mu??@"Rygebin"
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Neden twrp yükleyip full wipe yapıp yuklesem olmuyor mu??@"Rygebin"
Bootloader eksik kalır.
Fanatice' Alıntı:Merhaba arkadaslar, 5.1.1 de tel kapaliyken alarm caliyormuydu? Suan 6.0 dayim dikkatimi cekti tel kapaliyken alarm calmiyor... 6.0.1 de tel kapaliyken caliyor mu acaba?