[6.0.1][ARM64] General Mobile 4G Cyanogenmod 13.0 Build by One Team

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caneray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
edasds132' Alıntı:
Hocam oyun performansında temasekden farkı olurmu ?  @"Rygebin"

Oyun performansı dokunmatikte barız iyileştirmeler olduğundan daha iyi diyebilirim.

@"Rygebin" Hocam demin asphalt 8 oynadım nitro ateşlemede dokunmatik işlemiyor kesin emin olmak için 5-6 yarış yaptım aynı

ceza98' Alıntı:
@"Rygebin" Hocam demin asphalt 8 oynadım nitro ateşlemede dokunmatik işlemiyor kesin emin olmak için 5-6 yarış yaptım aynı

O zaman daha çok üstünde çalışmak gerekecek hocam. Başka buildler üzerine çalışacağız euphorio os gelecek. Onda bu tip problemler kalmayacak.

@"Rygebin" anladım hocam elinize sağlık rom çok güzel olmuş aslında bu problem aşılır :) 4G çağ atlıyor şuan :)

@"nefah"  CM13 build by One team varken, başka rom mu aranır? :troll1:

Arkadaşlar merhaba. Miui 7 yı kullanmaya başladım ama çok eksik olduğu için bu roma gecmek istiyorum. Miui de telefon görüşmelerini kaydetme özelliği vardı. Bu romda da var mı bu özellik. Teşekkür ederim

FarukUygun' Alıntı:
Romu kurdum ama sürekli Maalesef Kurulum Sihirbazı durdu uyarısı alıyorum. Nasıl Çözebilirim?

Baştan kurulum wipe data /cache yap romu flashla bitince ardında gappsi flashla reboot et sorunun çözülür.

mahir02' Alıntı:
FarukUygun' Alıntı:
Romu kurdum ama sürekli Maalesef Kurulum Sihirbazı durdu uyarısı alıyorum. Nasıl Çözebilirim?

Baştan kurulum wipe data /cache yap romu flashla bitince ardında gappsi flashla reboot et sorunun çözülür.

Fabrika ayarlarına döndürünce düzeldi. Teşekkürler. Sorunsuz Kullanıyorum.