RE: [Stock ROM][GÜNCEL][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)
6.0 güncellenmesi bu romda yüklenmiyor. Kaan yardım bekliyorum :/
6.0 güncellenmesi bu romda yüklenmiyor. Kaan yardım bekliyorum :/
TurkishKnight' Alıntı:6.0 güncellenmesi bu romda yüklenmiyor. Kaan yardım bekliyorum :/
nefah' Alıntı:Emeğine sağlık hocam tek hatlı telefona dual romunu atarsak nolur ? çünkü onu attım şuan açılıyor
ahmetkkcl' Alıntı:Ozaman bu yukledigimiz de sıkıntı var hocam ozman degilmi
ahmetkkcl' Alıntı:En son indirdim fix olan ozman yeni verirseniz onu yukleyelim
nefah' Alıntı:Hocam şimdi ben bu en son yüklediğiniz fix romunu kurdum fakat bu rom güncelleme yaparken hata veriyormuş sanırım. Yayınlamış olduğunuz 6.0 güncellemesini üstüne kurabilirmiyim veya kursam düzelirmi ? Yoksa Luz59R stock romunu güncelliycekmisiniz?
Anlayamadım yani dün güncellediniz ben onu kurdum bu 6.0 güncelleme dosyasını kurabilirmiyim ?Rygebin' Alıntı:nefah' Alıntı:Hocam şimdi ben bu en son yüklediğiniz fix romunu kurdum fakat bu rom güncelleme yaparken hata veriyormuş sanırım. Yayınlamış olduğunuz 6.0 güncellemesini üstüne kurabilirmiyim veya kursam düzelirmi ? Yoksa Luz59R stock romunu güncelliycekmisiniz?
GÜNCELLEDİM ZATEN DÜN, BİR KEZ DAHA GÜNCELLEME ATICAM AMA YİNE BİRŞEYİ UNUTMUŞUM AMA ŞU AN KUSURSUZ SAYILIR (KLAVYEDE SORUN VAR KÜÇÜK YAZAMADIM :![]()
Kurabilirsiniz...nefah' Alıntı:Anlayamadım yani dün güncellediniz ben onu kurdum bu 6.0 güncelleme dosyasını kurabilirmiyim ?Rygebin' Alıntı:nefah' Alıntı:Hocam şimdi ben bu en son yüklediğiniz fix romunu kurdum fakat bu rom güncelleme yaparken hata veriyormuş sanırım. Yayınlamış olduğunuz 6.0 güncellemesini üstüne kurabilirmiyim veya kursam düzelirmi ? Yoksa Luz59R stock romunu güncelliycekmisiniz?
GÜNCELLEDİM ZATEN DÜN, BİR KEZ DAHA GÜNCELLEME ATICAM AMA YİNE BİRŞEYİ UNUTMUŞUM AMA ŞU AN KUSURSUZ SAYILIR (KLAVYEDE SORUN VAR KÜÇÜK YAZAMADIM :![]()
Teşekkür Ederim. Çünkü bi arkadaş Güncellemeyi kuramadığını söylemişti dün gece yayınladığınız fix romunu yükledim ben fakat o ondan öncekini yüklemişti. güncelleme gelir mi peki ?Rygebin' Alıntı:Kurabilirsiniz...nefah' Alıntı:Anlayamadım yani dün güncellediniz ben onu kurdum bu 6.0 güncelleme dosyasını kurabilirmiyim ?Rygebin' Alıntı:nefah' Alıntı:Hocam şimdi ben bu en son yüklediğiniz fix romunu kurdum fakat bu rom güncelleme yaparken hata veriyormuş sanırım. Yayınlamış olduğunuz 6.0 güncellemesini üstüne kurabilirmiyim veya kursam düzelirmi ? Yoksa Luz59R stock romunu güncelliycekmisiniz?
nefah' Alıntı:Teşekkür Ederim. Çünkü bi arkadaş Güncellemeyi kuramadığını söylemişti dün gece yayınladığınız fix romunu yükledim ben fakat o ondan öncekini yüklemişti. güncelleme gelir mi peki ?Rygebin' Alıntı:Kurabilirsiniz...nefah' Alıntı:Anlayamadım yani dün güncellediniz ben onu kurdum bu 6.0 güncelleme dosyasını kurabilirmiyim ?Rygebin' Alıntı:nefah' Alıntı:Hocam şimdi ben bu en son yüklediğiniz fix romunu kurdum fakat bu rom güncelleme yaparken hata veriyormuş sanırım. Yayınlamış olduğunuz 6.0 güncellemesini üstüne kurabilirmiyim veya kursam düzelirmi ? Yoksa Luz59R stock romunu güncelliycekmisiniz?
ahmetkkcl' Alıntı:Kaan hocam yeniliyecektiniz bu romu yeniledinizmi acaba
ahmetkkcl' Alıntı:Önemli değil kaan hocam re-fixed i yükleyip guncellemyi yükleyen varmı arkadaslar
ahmetkkcl' Alıntı:Deneyelim ozaman kaan hocam teşekkürler
ahmetkkcl' Alıntı:Kaan hocam bu gün gelirmi son duzenlemeniZ