[4.4.2] GM Discovery II TWRP Official Rom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mturk77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RE: Discovery 2 CWM Rom

mturk77' Alıntı:
çince ile yaptınız digeriyle mi.fark edermi.ben cince olanla yapıyorum cunku.wipe data ve cache yaptınız mı

Cinceyle degil ingilizce twrp ile yaptim.fark etmez ikisinden de yuklenir zip.wipe yaptim.

şuan miui ile uğraşıyorum bu gece portlayacağım

Portladim. Rom acilmiyor biraktim. İsteyen istedigi kadar denesin ama acilacagini sanmiyorum. Kamuoyuna duyurulur

Dr.Razar™' Alıntı:
Portladim. Rom acilmiyor biraktim. İsteyen istedigi kadar denesin ama acilacagini sanmiyorum. Kamuoyuna duyurulur

abi nasıl denediniz discovery niz yok

Farklı denemeler yaptım. Cihaz açılcağı vakit titreyip resetliyor. Kim bilir ne derdi tasası var resetliyor  :rool:

o an sohbette olan bir arkadaş denedi sağolsun

amcamın verdiği rom portlama yöntemiyle portladım ve açıldı ama kamera çalışmıyor  :uzgun:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Orochı hocanın eskilerden verdıgı fıxı kullan belkı duzelır

Incredible™' Alıntı:
AloneCrazy' Alıntı:
amcamın verdiği rom portlama yöntemiyle portladım ve açıldı ama kamera çalışmıyor  :uzgun:

amcanın verdiği yöntem derken? :thinking:

amcamın verdiği rom portlama yöntemi

RE: [4.4.2]GM Discovery II CWM Official Rom

rom hatalıydı.şuan yenisi upload edildi.

RE: [4.4.2]GM Discovery II CWM Official Rom

kartal2387' Alıntı:
Siyah ekranda kalıyor

discovery 2 mi 2+ mi kullaniyorsunuz.twrp ile yuklerken kırmızı yazı yazarsa hata var demektir.yeniden başlatıp yeniden yukleyin.