[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mehmetcanyörük' Alıntı:
TABLET KİTLENDİ HİÇ EKRAN GELMİYOR NAPA BİLİRİM

Ses açma, ses kısma ve güç tuşuna aynanda 1 dakika kadar basılı tut ve bırak ardından bu konudaki anlatımı uygula.

Tableti tamamen formatladıktan sonra yukarıdaki yazılanların aynısını uyguladım öğrenci tableti olarak tabletim yeniden doğdu aktivasyon ekranı geldi.

Teşekkürler....

Ne yaparsam yapayım download kısmında download %0 da, %1 de, %7 gibi saçma rakamlarda takılı kalıyor.

FixFon' Alıntı:
Ne yaparsam yapayım download kısmında download %0 da, %1 de, %7 gibi saçma rakamlarda takılı kalıyor.

%99 usb bağlantınızda bir problem var başka kablo ile başka slotta deneyin.

YurtkanY' Alıntı:
Linkler den indirilemiyor yandesk disk e yükleyebilirmisiniz

Hacı bu nu dene olmuyosa senin pc de sıkıntı olabilir https://drive.google.com/file/d/0B065LdNGqJLGTVc2Rmd0b1NESjA/view

Sa ben bi hata yapıp tablete farklı rom attım şimdi tablet açılmıyor bunu yüklüyorum olmuyor hiçbir ilerleme yok

download dedikten sonra Failed to take PM info gibi birsey diyor. yanlislikla daha once tum flash formati yapilmisit, bootloader silindi saniyorum, hicbir sekilde acilma boot maduna gecme falan olmuyor. Bir fikriniz var mi? tesekkurler

Abi ben çok kez yaptım emeğinize sağolun fakat bir tablete yaptım tablette gezinirken ekran gidip geliyo ekran kilitlenmiyo gidip geliyo kapatıyorum geri çeviricem ekrana büyük GENERAL MOBİLE yazısı geliyo usb bağladığımda sonra güç ve ses tuşunu deniyorum format atıcam normal olarak açılıyo içinden format atıcam herşeyi sil e basıyorum 10 kere hiç bir şey olmuyor yardım ??? Servise mi gitmeli ?  :adyo: :adyo: :what: