D4RKW00D' Alıntı:2.5 i fix paketı olarak veremezmısınız daha dun v2 kurdum tekrar full rom kurmıyım
okydoky' Alıntı:evvvet 2.5 eline sağlıkk hocam "ayarlar güncellendi" yazmışsın ya :rool: bu bahsettiğim lolli-style olayı mıhani
"sistemUi bildirim pan.arayüz settings list anim.falan hep L-style " dediğimde v3e koymayı düşünmüyordum ama fix verebilirim v3üstüne demiştin ya
bu "ayarlar güncellendi" olayı o değil dimi
ona göre sabredeyim
![]()
2fan' Alıntı:merhaba hocam bu gmail senkronizasyonu bende hala sorunlu. tiki kaldırıyorum birkaç saniye sonra tekrar tik atıyorum ve yine senkronizasyonda sorun yaşanıyor diyor
okydoky' Alıntı:aç kurtlar gibi V3 bekliyoruz ozaman![]()
tearszz' Alıntı:Gmrsel hatalar çok fazla saatdi kişilerdi vs.
Slience™' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:2.5 i fix paketı olarak veremezmısınız daha dun v2 kurdum tekrar full rom kurmıyım
Zaten fix ki
Evet öyleymişv3 beklıyorum system ui daha iyi olabilir
D4RKW00D' Alıntı:Slience™' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:2.5 i fix paketı olarak veremezmısınız daha dun v2 kurdum tekrar full rom kurmıyım
Zaten fix ki
Slience™' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:Slience™' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:2.5 i fix paketı olarak veremezmısınız daha dun v2 kurdum tekrar full rom kurmıyım
Zaten fix ki
Bu system ui yi ben yapmadım OneL+Grey den portladimDaha iyi olabilir derken nereler mesela? Söyle düzelteyim
![]()
D4RKW00D' Alıntı:Slience™' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:Slience™' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:2.5 i fix paketı olarak veremezmısınız daha dun v2 kurdum tekrar full rom kurmıyım
Zaten fix ki
Bu system ui yi ben yapmadım OneL+Grey den portladimDaha iyi olabilir derken nereler mesela? Söyle düzelteyim
![]()
Renk hiç hoşuma gitmedi magnificent in system ui sını fix olara verebılırsenız onu kullanmak ısterım
bllcskn' Alıntı:mobil veride sık sık kopmalar oluyor. v3te bunu da dikkate alırsan güzel olur. kolay gelsin
bllcskn' Alıntı:mobil veride sık sık kopmalar oluyor. v3te bunu da dikkate alırsan güzel olur. kolay gelsin
D4RKW00D' Alıntı:bllcskn' Alıntı:mobil veride sık sık kopmalar oluyor. v3te bunu da dikkate alırsan güzel olur. kolay gelsin
Bunuda dikkate alırsanız sevinirim romunuz çok güzeloyun içinde birkaç tweak eklerseniz çok iyi olur
![]()