[3.4.67][5.1.1][STABLE][CM] HTC Sense 8 FoR E-TAB 5 Port RoM

Ayyıldız™

ROGUE BOND 007
Original poster
Yönetici
28 Kas 2015
1,167
2,459
Cihaz
Mİ 8 LITE
ROM
Miui 10.3.1.0
https-%25252F%25252F1.bp.blogspot.com%25252F-oC3JkomypIo%25252FVsN9BPFoHZI%25252FAAAAAAAABek%25252FbKCqdJwV8IY%25252Fs1600%25252F9.png

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere HTC Sense
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
romunu paylaşacağım. Çalanlara hakkımı helal etmiyorum. Kendi yöntemlerimle portladım. Harika bir hıza ve süper tasarrufa sahip bir romdur.

jBzdam.png

- CyaNogenMod 12.1 tabanlıdır.

- Saf bir arayüze sahiptir.

- Baya hızlıdır.

- Kernel sürümü 3.4.67` dir.

- Android sürümü 5.1.1` dir.

- Rootludur.

- MM Trebuchet eklendi.

- Gapps paketi rom` a eklendi.

Çalışan Özellikler (What's working):
WI-FI
Bluetooth(Denendi.)
Dahili depolama
Ses (Sound)(Ses kayıt ediyor.)
Kamera (Camera)
GPS
Sensorler (Sensors)
Kapalı şarj oluyor.

Çalışmayan Özellikler (What's not working):
VPN(Psiphon tarayıcı modunda çalışıyor.) Başka bulursanız yorumdan bildirin.

Xd2ZQj.png

1LL1db.png

NppakN.png

V00oPq.png

vbbkpR.png

O00YL5.png

9GvjMO.png

Rom:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ses patch:

lEBAPX.png

- TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.
- TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden.Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
- Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP`Den
Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
- Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın. Daha sonra ses patch flashlayın. Ve açın tableti.

VPN dışında hata buluranız, yorumla bildirin. Romu beğenirseniz, teşekkür etmeyi unutmayın. Hayırlı kullanımlar.

Son düzenleme:
YouTube 360p sorunu var mı ?
Deneyip dönücem size...
[doublepost=1490714484,1490712647][/doublepost]
YouTube 360p sorunu var mı ?
Buyrun bunu flashlayın eski sürüm youtube uygulamasıdır sakın gğncellemeyin ne olur ne olmaz güncellersenizde tekrar twrpden flahlayabilirsiniz. 1080P ye kadar video izleme oluyor bu paketle.

• Like
Tepkiler: postha
Rehber Uygulaması var mı acaba? tabletten whatsapp kullanıyorum da rehber olmadan kişileri kaydedemiyorum

Kişiler uygulaması var ordan kullanabilirsiniz whatsapp ı zaten stock romdada kişiler aracılığı ile kullanılıyor.
rehber olmadığı için kişileri kaydedememiştim zamanında sıkıntı oydu o yüzden kuruyorum bunu ha ayrıca gapps var mı zipin içinde yoksa ayrıca kuralım mı gapps

Pc den yüklemek için convert işlemleri filan yapman lazım twrp den iki dakkada kur.

• Like
Rom yüklendikten sonra Trebuchet ve Google Klavye hatası alınıyor. Uygulamalardan devre dışı bırakınca sıkıntı olmuyor ancak bildirmek istedim.

Rom yüklendikten sonra Trebuchet ve Google Klavye hatası alınıyor. Uygulamalardan devre dışı bırakınca sıkıntı olmuyor ancak bildirmek istedim.
Romu bir çok kez yükleyip sildim böyle bir hata almadım system/dalvik-cache/ cache/data yı seçip formatlayın sonra da romu flashlayın sorunsuz olması lazım. Denemeden atmadım romu.

• Like
Abi linkler bozuk lütfen düzeltirmisiniz

Abi4 gündür bekliyorum lütfen dülelti şu linkleri

Son düzenleme: