Arama sonuçlarınız

1. mag339

Etab 5 Güvenlik Ekranı Çözümü

Çok teşekkür ederim aradığım buydu ellerine sağlık. Merak ettiğim bir konu var sildiğimde de çalışacak mı?
  2. mag339

ETab5 Modelleri

Hocam fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?
  3. mag339

E tab 5 şarj sorunu

Benim de yakın zamana kadar bunun gibi bir sorunum vardı. Şarj aletim orjinal 2.1 amperdi ama usb si kopmuştu bende kablo aldım ama en fazla 2 amper destekliyordu gittim 2.1 amper destekli kablo aldım sorunum düzeldi. Özet olarak gidip 5v 2.1a destekleyen bir adaptör al. Alacağın adaptörün...
  4. mag339

E-TAB 5 Psiphon Vpn Fatih Ağına Bağlanmıyor

Ben Turbo Vpn diye bi uygulama kullanıyorum işime yarıyor bayağı hızlı
  5. mag339

Ekranı paylaşımdayken kapatma

Film izlerken denedim. Televizyondan komut veremiyorum. Ekran kilidini kaldırınca da olmuyor. Ama ben yeni bi yöntem buldum. "Tubio" diye bir uygulama var. Hiç uğraştırmıyor. Bu uygulamadan sadece film açabiliyorsun (benim amacım da film açmak). Ekranı vs. kapatabiliyorsun hatta film açıkken...
  6. mag339

Ekranı paylaşımdayken kapatma

Ben tabletimin ekranını televizyonuma aktarıyorum güzel de gösteriyor ama çok şarj yiyor. Ekranı en fazla karartabiliyorum ekranı kilitlediğimde televizyonda da gidiyor. Ekran paylaşımdayken ekranı kapatmanın bir yolu var mı?
  7. mag339

Evde Meb Engeli

Cvp: Evde Meb Engeli Buyrun ben böyle çözdüm: http://forum.turkdevs.com/konu-guncel-meb-engeli-kaldirma-programi.html
  8. mag339

DNS Değiştirme

Cvp: DNS Değiştirme Şimdilik bunu kullanabilirim ama benim için önemli olan bu işi program kullanmadan yapmak veya programı tek sefer kullanıp sildiğimde de kullanabilmek. Yardımın için sağol.
  9. mag339

DNS Değiştirme

Ben cihazımı TWRP yöntemiyle rootladım fakat herhangi bir rom kurmadım. Yalnızca OTG desteğini aktifleştirdim. Twitter, Facebook, YouTube gibi sitelere girebiliyorum ama bazen başka sitelerde meb engeli karşıma çıkıyor (Telekomünikasyon engeli değil). Bunun için DNS değiştirmek gerekiyor ama ben...