Arama sonuçlarınız

1. T

Walton Gh3 İcin Olan Romu Gmd2Miniye Yuklesek ??

@"bozdemir" merede bizde odaklamiyor mede rom
  2. T

Lolipop Şarj Konusu Yardım

Teşekkürler fakat kitkata döneceğim galiba
  3. T

Root Booster ise yariyormu

Google playdaki root booster isimli ÜCRETSİZ uygulama (resimdeki) sizce ise yariyormu ben pek farkını goremedimde
  4. T

Lolipop Şarj Konusu Yardım

Sayın @"Orochi™" hocam ve değerli arkadaşlar sizin deneyiminiz çerçevesinde lolipop romda amigo OS 3.0 mı yoksa loliport port (dooge voyager) romundami batarya suresi daha iyi
  5. T

[MOD- LP ]Amigo Chameleon

Orochi hocanin romunda (lp amigo os) da zaten yuklu :)) ismi bukelamun
  6. T

MIUI7 v7.0.2.0.KHDMICI Global Stable GMD II Mini By OROCHI

RE: MIUI7 GLOBAL STABLE V7.0.2.0.KHDMICI GMD II MINI By OROCHI Bu rom ve diger miui ler nr okuyor hangisi hangisi ve nicin paylasildi beynim yandi benim :) bi izet gecin hocam
  7. T

istek KitKat ROM (lollipop tarzi)

Guzel bi KitKat ROM paylasin arkadaslar lutfen ya :) lp kullaniyorum sarjim cok hizli bitiyor
  8. T

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Tamam :) tesekkurler[hr]Siz hangisini kullanıyorsunuz ? Portladiginizimi bunumu? @"Orochi™"
  9. T

Hafıza Kartı Problemi

Bende de aynı sorun vardı pcme ubuntu (linux) çalışan IMG yukledim orda açıldı dosyaları aldım format attım
  10. T

Sayın Mesut Hocam Başka bir konuda demistinizki lolipop amigo osda ses modu yuklemeni tavsiye ederim demiştiniz fakat şuan mevcut diyorsunuz ? @"Orochi™"
  11. T

[Yardım] Açılış logosu yapma 2 mini

Teşekkürler görmüştüm fakat discovery diye bakmamistim
  12. T

[Yardım] Açılış logosu yapma 2 mini

2 mini için açılış logosu nasıl yapabiliriz (stock lolipop) Varsa yapılmış link atabilirmisiniz
  13. T

Bu romda ses modu varmidir Yoksa hangisini (deneyimleriniz ile) kullanayim link atarmisiniz @"Orochi™" ?[hr]DTS yazıyor video bölümünde ses modu var demekmi oluyor  @"Orochi™"  ? (24 saat geçti diye arıyorum)
  14. T

MERE v1.5.1 KK GMD2 Mini Port By OROCHI

24 saati doldurdu o yuzden flood attim :) Yapacaksaniz soyleyin :)
  15. T

Gmd discovery 2 mini geç şarj sorunu

Efsane bizim sarj aleti (5v 1a) 2v degil
  16. T

MERE v1.5.1 KK GMD2 Mini Port By OROCHI

Ne kadara yapabilrisiniz (dolar olaraktan)[hr]@"Orochi™" ?