Arama sonuçlarınız

1. tufantavli

[STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme

Cvp: RE: [STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme yol gösterirseniz sevinirim
  2. tufantavli

Cvp: RE: [STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme maalesef yok
  3. tufantavli

Cvp: RE: [STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme recovry ile yüklenen romların bu romla hiç alakası yok üzerinde zaten stock kitkat var ama pek bemzemiyo bu roma
  4. tufantavli

mesut hocam 4 gb iki telefon var kullandığıma yükledim fakat diğer telefonun usb kanalları çalışmıyor yani bilgisayara bağlıyamıyorum. bu romun aynısını diğer telefona nasıl yüklerim bi yöntemi vatmıdır teşekkürler şimdiden
  5. tufantavli

[GNZ]FuntouchOS Theme

Ellerine sağlık pil yüzdesini xposed la mı soktun içeri
  6. tufantavli

mesut hocam allah razı olsun
  7. tufantavli

arama ekranı

Cvp: RE: arama ekranı evet app ada baktım privapp ada baktım ikisindede yok [hr] evet dialeri değişyirdiğimizde sadece tuşlara bastığımız kısım contact ı depiştirdiğimizdede kişiler değişiyo ama arama ekranı bi türlü değişmiyo
  8. tufantavli

arama ekranı

Cvp: arama ekranı böyle bi apk yok bende farklı bi ismi olabilir mi
  9. tufantavli

arama ekranı

romlardaki arama ekranını nasıl değiştirebilirim anlayabildiğim kadarıyla teleservice kısmı mesela 16 gb kitkattaki yukarı aşağı arama ekranını 4 gb için nasıl kullanırım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  10. tufantavli

[Edit]Magma v2

Cvp: [Edit]Magma v2 bu roma uyacak farklı dialeri nasıl bulabilirim
  11. tufantavli

[Edit]Magma v2

Cvp: RE: [Edit]Magma v2 zui kurdum çok küçük bi gecikmeyle çalışıyo rica etsem bana bundan farklı bi dialer verebilirmisin bu romda çalışacak
  12. tufantavli

[Edit]Magma v2

Cvp: RE: [Edit]Magma v2 Şimdi kurucam romu dediklerini deniycem
  13. tufantavli

[Edit]Magma v2

Cvp: RE: [Edit]Magma v2 Kilit ekranının bende kuruyorum fakat geç tepki veriyo buda benim hoşuma gitmiyo
  14. tufantavli

[Edit]Magma v2

Eline sağlık sefa Şu dialer ve kilit ekranının değiştirin gözünüzü Seveyim :)
  15. tufantavli

[STABLE-SORUNSUZ] MIUI V7 Stable 7.2.3.0 By AloneMan

hocam elinize sağlık fakat indirmedim linktemi bi sıkıntı var sıfırda sayıyo
  16. tufantavli

[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

sefa romu bayadır kullanıyorum rom çok güzel senden 2 tane ricam var bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim 1 numarayı çevirip arama tuşuna bastıktan sonra gelen ekran ve arama geldiğinde gelen ekranları nasıl değiştirebilerim 2 kilit ekranında koca bi asma kilit yerine kıvılcımların...
  17. tufantavli

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.1 sefa bu foggyFa tweak dediğin şeyi bulamadım yardımcı olurmusun. bukursam kurup sonucu yazarım [hr] buldum http://forum.turkdevs.com/konu-tweak-mtk-cwm-the-best-foggyfa-tweak.html?highlight=foggyfa+tweak bu watsapp sorununu çözüyo
  18. tufantavli

[4.4.2][Edit]Complexion Rom

Cvp: RE: [4.4.2][Edit]Complexion Rom son uygulamalar ekranını değiştirme şansımız varmı? vede vatsaptan fotoğraf çwkmek için simgeye dokunduğumuzda telefon kilitleniyor
  19. tufantavli

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 son uygulamalardaki kart görünümünü nasıl değiştirebiliriz
  20. tufantavli

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 eklemeyi bulma ihtimalin  varmı peki bu konuda destek gelirmi edit: bildirim olayını hallettim. son uygulamalarda ki yatıklığı düzeltme şansımız varmı kendimiz düzeltebiliyısak bi ufak anlatsan hallederim