Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: RE: [7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7/ 7.1 [27.01.2016]
Recovery mod mu yani TWRP var bende yüklü zaten. Cm13 kullanıyorum. Yinede tekrar yüklemem gerekiyormu? Sorun olurmu
[hr]
Birde supersu konuda verilmiş olan 7.1 ile uyumlumu? Romu kurduktan sonra supersu konudaki...
RE: [7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7/ 7.1 [27.01.2016]
Romu kuranlar Oem kilidinin açılmadığını, açınca tekrar kapandığını söylüyor. Oem kilidi açılmıyormu ona göre yükliycem, sonra açamazsam Brick felan olur Allah korusun.
RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)
Arkadaslar ben bu romdaydim son guncellemeyi yaptiktan sonra yani en guncel olani, oyunlara girdigim zaman sanal tuslarin yarisi kayboluyordu oyunfan cikamiyordum oyundan cikmak icin bildirim panelini indirip...
Cvp: RE: [6.0.1] [ReFixed] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom
Soft veya hard brick olmuş telefon. Bataryayı çıkarıp açmayı dene açılırsa stock rom veya custom rom at.
Arkadaşlar CyanogenOs 12.1 kullanıyorum bu anlatılanları yapınca cihaz softbrick oluyor. Neden?
[hr]
Komutları verdikten sonra ses kısma ve güç tuşuna basıyorum penguen geliyor ve ekran kapanıyor açılmıyor.
Arkadaşım telefonu kabloyla bilgisayara bağla bataryayı çıkart açılması gerekiyor. O diskleri formatlama tamamen gider. telefon açılırsa stock romu normal olarak flashla (yükle).
Google play de KnockOn - Tap to wake diye bir uygulama var. Ekranı tamamen kapatmıyor fakat tamamen kapanmış gbi duruyor çift tıklanınca açılıyor, böyle programları pek görmedim fakat stabil çalışıyor tabikide şarjda etki edebilir deneyin isterseniz