yunusc6 kullanıcısının son içeriği

1. Y

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

Cvp: RE: [6.0.1] [ReFixed] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom Rom hatalı kurmaya çalışım pengueni filan gördüm. 6.0 a döndüm tekrar
  2. Y

RE: [6.0.1] [ReFixed] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom Romda hata var mı acaba ? yükleyebilir miyiz ?
  3. Y

[6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

Cvp: [6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom tek hat için indiriyorum romda sorun yoktur değil mi ? [hr] Sorunsuz kuruldu cevaba gerek kalmadı
  4. Y

Stok rom sonrası dönen yuvarlaklarda kaldı ??

Cvp: RE: Stok rom sonrası dönen yuvarlaklarda kaldı ?? Düzeldi açıldı Teşekkürler
  5. Y

Wipe data mı Wipe cache olan mı ?
  6. Y

arkadaşlar merhaba. Bi saat önce stok 5.1 i yükledim herşey yolunda gitti. Uygulamaları optimize et gibi bişeyi de tamamladı şimdi ekranda 4 yuvarlak var birbirleri etrafında daire çiziyorlar.  yarım saati geçti hemen hemen . Ne yapmalaıyım acaba ?
  7. Y

General Mobile 4G Yeni ve Kişiselleştirilebilir TWRP Recovery'ler[2.8.7.0/2.8.7.1]

Teamviever ile bağlanıp yardım edebilecek biri var mı ?
  8. Y

RE: [6.0.1] [ReFixed] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom Peki güncelleme yapınca root gider mi ?
  9. Y

RE: [6.0.1] [ReFixed] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom Merhabalar. Bu romu kurunca güncellemeleri almak için bişey yapmaya gerek var mı ?