Wooo kullanıcısının son içeriği

1. Wooo

Gm5 plus Dual Wifi BT sorunu

Yedeğiniz var mı?
  2. Wooo

Hiçbir yerde video izleyemiyorum

Birçok sebep etkili olmuş olabilir.Garantiye götürdüğünüz zamanki şikayetinizle bağlantılı olmakla birlikte: Yetersiz bellek Güncellenmemiş uygulama Eksik veya uyumsuz yazılım/yazılımlar, akla gelen ilk sorunlar.Belki önbelleği temizlemek veya tamamen bir temizlik çözüm olabilir. Muhtemelen...
  3. Wooo

Hiçbir yerde video izleyemiyorum

Aldığınız hatanın videosunu gönderirseniz veya ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çözümü bulabiliriz. (Arada kafasına tuğla düşer gibi oynatıyor)
  4. Wooo

Etab5 ses sorunu

Bir bilgisayarın var mı?
  5. Wooo

Etab5 ses sorunu

Herhangi bir bilgisayara erişimin var mı?
  6. Wooo

GM 5 Plus Rootlamak ne fayda sağlar anlatabilir misiniz

Herhangi bir bilgisayarın var mı?
  7. Wooo

GM 5 Plus Rootlamak ne fayda sağlar anlatabilir misiniz

ROOT NEDİR? Root kavramı sadece cihazınız için değil,içinde Android yazılımı bulunan tüm cihazlarda -en azından bu forumdaki kullanışıyla- sistem haklarını kullanıcının eline vermektir. Telefon üreticileri ellerine gelen Android sürümüne bazen kendi yazılımlarını yüklerler ve sistem içerisindeki...
  8. Wooo

E tab5 Dokunmatik ve Youtube kasma sorunu

Dokunmatik sorunu: [TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1 Youtube sorunu için Uygulamalar kısmından Youtube'a gelip önbelleği ve verileri temizleyebilirsiniz(Youtube üzerinde yaptığınız işlemler silinir ve girişli olan hesabınızdan çıkış yapılır) Ayrıca TWRP menüsünden Advanced Wipe...
  9. Wooo

E tab 4 güvenli mod' dan ÇIKMIYOR

Muhtemelen Kapat seçeneğine uzun süre bastığınız için tablet Güvenli Mod'a girdi.Çıkmak için normal bir şekilde kapatın.
  10. Wooo

Galaxy A50 Stock Rom

Sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama ROM ile alakalı sıkıntılar için önlem olarak ROM'u yüklemeden önce Wipe kısmından Format Data ile dosyalarınızı silebilirsiniz.ROM'u yükledikten sonra Advanced Wipe ile sadece Cache'yi silip işi sağlama alabiliriz. 1555247118 Stock Rom - Samsung Galaxy A50...
  11. Wooo

meb güvenlik sistmi (E tab5)

Koymak istediğiniz güvenlik sisteminin amacı ne?
  12. Wooo

KONU KİLİT

KONU KİLİT
  13. Wooo

KONU KİLİT

KONU KİLİT
  14. Wooo

E-tab 5 Dokunmatik Sorunu

TWRP menüsüne geldim ve OTG kablosundan fareyi taktım.ROM yükleme ekranına geldiğimde fare çalışmadı fakat geri dönüp Mount kısmından System seçeneğini aktif edince yeni Rom karşıma geldi.Dokunmatik sorunlu fakat fare OTG kablosuyla birlikte çalışıyor.Bu durumda ne yapmam lazım? Not: [TOOL] ETAB...