Ultima26 kullanıcısının son içeriği

1. U

Android ip adresi

telefona ait olan ip adresini nerden öğrenirim ? Sonuçta wifi ve hücresel verilerde farklı ip adresi çıkıyor. Ve değiştirmek için VPN kullanmak yeterlimi ? VPN sadece yasaklı sitelere girerken mi çalışır yoksa her zaman aktif midir? Mesela wifi kullanırken VPN açtığımız zaman ip adresimiz...
  2. U

Blurred System Iu

Bu xposed modülünü Miui romda kullanabilen var mı acaba ? Ben kurdum iyi güzel ama işe yaramadı.
  3. U

Open VPN Kullanımı

Birden fazla profil dosyası denedim ama bi türlü olmadı. Kullanan arkadaşlar bi sorun yaşıyorlar mı ?
  4. U

Internet Kotası

Bimcell kullanıyorum, Faturasız 6 GB 33 TL.. 1 GB hediye ile 7 GB. . PTTcell 1 GB sınırsız için faturalı olmak mı lazım? Bu arada 1 GB bitti ve hız 128 KB düştü diyelim, download yapımı filan istediğimi yapabilir miyim? Ek bir ücret gelir mi?
  5. U

Internet Kotası

Hangi Internet sağlayıcıları kotalı internet veriyor ? Ve en fazla ve en az kaç gb oluyor ? Kota dolduğu zaman internet kapanıyor mu, ek bir ücret mi geliyor ? Sabit bir ücret var diye duydum, ne yaparsan yap bir yerde sabit ücret gelir diye.. Birşey daha var 1gb başına 10 tl aşım ücreti...