TolgaDL kullanıcısının son içeriği

1. TolgaDL

v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]

Hotspot shiel free. Sorunun çözümü bu program arkadaşlar. Bu programı kurup korumayı etkinlestirdiginiz zaman gayet güzel bi şekilde indiriyor herşeyi. Vpn programıdır.
  2. TolgaDL

Biliyorum kardeşim söylemiştin değiştirdiğini. İnternetteki çözümlere baktım denedim hepsini ama elde var sıfır. Napicam bilmiyorum var mı bi önerin ? Yardım edersen sevinirim usta ya
  3. TolgaDL

Hocam Google Play Store'dan uygulama indiremiyorum dünden beri güncelleme filanda yapmıyor. Tekrar atıcam yazılımı şimdi ve bi süre sonra yine aynı olucak gibime geliyo. Çözümü nedir ?[hr]Abi Kafayı yicem resmen yok böyle bişey ya ::D yapmadığım kalmadı hala aynı. Google Playden indirme...
  4. TolgaDL

v5916 STOCK-CWM GMD2 Mini By OROCHI

TWRP Recovery kullanıyorum. Zip dosyasını sd karta atıp romu ordan yüklüycem. Adımları bi yazarmısın kardeşim sana zahmet. Wipe Dalvik vs yapılıyomu yani tek tek yazarmısın ?
  5. TolgaDL

MIUI7 v7.0.2.0.KHDMICI Global Stable GMD II Mini By OROCHI

Miui den lolipopa geçecek olursam önce stock rom atmam mı lazım yoksa direk atsam olurmu ? Kitkat sonuçta
  6. TolgaDL

Cvp: RE: MIUI7 v7.0.2.0.KHDMICI GLOBAL STABLE GMD II MINI By OROCHI Bilgisayara telefonu okutamıyorum ki flashtoolda bi türlü. twrp zaten yüklü telde başka bi şekilde halletmeye çalılırım. Güncelleme sorununa ne diyosun patron ?
  7. TolgaDL

Bunu da denerimde hafıza kartına taşıma sorununu nasıl hallederiz ? Bir de miui ye güncelleme geliyo indiriyorum yeniden başlatıyorum aynı güncelleme yine duruyo sebebi nedir ?
  8. TolgaDL

Cvp: RE: MIUI7 v7.0.2.0.KHDMICI GLOBAL STABLE GMD II MINI By OROCHI Flashtool da sıkıntı var ya driverlarda daha doğrusu bi türlü kullanamadım farklı yollardan yükledim recoveryi filan zaten. O dediğin ne anlatırmısın bi ?
  9. TolgaDL

Başkan herşey tamam eline sağlık dünden beri kullanıyorum da, uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyomuyuz ? Link2Sd ve System App Remover denedim ama olmuyor. Gerek yok filan diyo. Çözümün var mı ?
  10. TolgaDL

[ANLATIM] GMD2 Mini Boot/Recovery Yükleme

Device Not Found diyor driver için programa girdiğimde. Neden ?
  11. TolgaDL

CWM'den sırasıyla demişin ya. Ben ses açma+güç tuşuyla açtığım zaman wipe dalvik filan gelmiyo. wipe data wipe cahce var ama diğeri yok. Format attık bide telefona boşa :D Yardımcı olursan sevinirim [hr] Abi resimlere baktıkca içim gidiyo yapmak için ::D Aciliyetim var resmen Lütfeeen...
  12. TolgaDL

Başkan kurlumunu detaylı bi şekilde anlatırmısın rica etsem. Brick etmeyelim şimdi