tayyip kullanıcısının son içeriği

1. T

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

tesekkurlerrrrrr.............................
  2. T

[STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme

tesekkurler.....
  3. T

[CWM -STOCK] 4GB v6172

tesekkurler...
  4. T

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Ellerine saglik ustat
  5. T

Boot da kaliyor soket bozuk stock recovery var acil yardim

Hocam forumu da dittim bastan assagi ya gozumden kacti varmi bn goremedim [hr] Edit. Hocam buldum dediklerini İnstallation aborted diyo napacaz ya 3 tane zipli recovery denedim [hr] Format system dedigimde siliniyor diyo o ara sistem guncelleniyor diyor ben tam olarak boot ekran animasyonunda...
  6. T

Boot da kaliyor soket bozuk stock recovery var acil yardim

Telefon arkadasin soketin yollari kopuk oldugu icin usb baglanamiyor stock recovery olduğu için de normal rom flaslayamiyorum acil yardim edin arkadaslar stock recovery uzerinden cwm yukleme imkani varmi veya nasil çözerim..
  7. T

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

Hocam sahte aramanin sesini degistirebilme imkanimiz varmi system de falan bulabilirmiyiz
  8. T

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Selamun aleykum bu akilli cevaplamayi tamamen iptal etmek istiyorum nasil hallederim ???
  9. T

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

Akşam yükleyecegim ellerin dert görmesin teşekkürler :)
  10. T

Sesde cızırtı sorunu düzelmiyor

Artik sabah onuda deneyecegim kafayi yiyecem duzelmiyo
  11. T

Onuda deneyeyimama benim cizirti baya belli yani haparlor bile aldim degistirdim
  12. T

sizden bi konuda yardim isteyecegim normalde 44.2 olan stock ROM yüklüydü hoparlör de cızırtı vardı sonra hoparlör aldım değiştirdim yine ufaktan bi cızırtı vardı sonra ROM atayim dedim v13 yukledim ayrica bircok rom yukledim yine ayni viper4 den ayar yaptım ama duzeltemedim ne yapabilirim cvm...