süvari::. kullanıcısının son içeriği

1. süvari::.

Assassin's Creed İdentity (ÜCRETLİ)

İyi ve kaliteli olur insallah
  2. süvari::.

Assassin's Creed İdentity (ÜCRETLİ)

RE: Assasin's Creed İdentity (ÜCRETLİ) Aslında boyle yeni cikan oyunlari falan incelelme oneriler tavsiyeler gibi bisi olsa iyi olur
  3. süvari::.

logo yapım programı yardım :D

Canlar ben amatör telsizciyim bilmiyorum aramızda belki başka amatörler vardır  :) :goodbye: bizler bunun gibi logo yaparız bende istedim programı var dediler admalar serdar ortaçı falan yapmış bu programı bilen varmı aradım bulamadım :D
  4. süvari::.

pardus yülemeyi bilen varmı usb ile

Tesekkurler maraza :) ama usb ye nasil yazdiracaz
  5. süvari::.

ubuntuyu merak ettim (doğru tahmin :D ) kurulumu nasıl flash belleğe nasıl atarız falan filan ları (yoksa bildiğimiz format atargibimi ) anlatabilirseniz sevinirm :D wes saol buarada :D
  6. süvari::.

canlar notebookum var pardus veya linux yüklemek istiyorum usb ile yardıcı olabilek arkadaş varmı  :goodbye: :goodbye: :goodbye: :goodbye:
  7. süvari::.

türkdevs ailesinin whatsapp gurub alt grupları falan varmı:?

:goodbye: :goodbye: merak ettim acaba türkdevs ailesinin whatsapp grubu varmı varsa eklemeyi talep ediyorum :angel: :angel: :angel: :rool: :rool: :rool:  yoksa da ( çoook düşük bir ihtimal :D9 kualım bir tane whatsapp grubu :D
  8. süvari::.

Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

süvarileri yani atlı askeri birimleri oldum olası merak ve hayranlık karışımı biir şekilde ilgimi çekmiştir savaştaki önemi yeniçerier sipahiler dilde kolay söylenmesini verdiği ciksınlık :D ve bazı şahsiyetlere atıfta bulunulduğu için kullanma ve nickim yapma konusunda iyi bir seçenek olduğunu...
  9. süvari::.

wifi hatası yardım

teşekkür ederim wipe data factory resetlicem bakalım ne olacak
  10. süvari::.

wifi hatası yardım

işim aslı baya rom denedim birden fazla kendi romunun stabilliğini sağlamadı kendi stock romuna döndüm rahattım derken bu çıktı başıma :D
  11. süvari::.

wifi hatası yardım

telefonun kendi ayarlarındaki formattan denedim ama bişi değişmedi
  12. süvari::.

wifi hatası yardım

gm discovey 1 kitkat ta olan telefonumu kullanırken birden wifi hatası verdi bildirim çubuğundaki wifi tuşuna normalde wifiyi açmak içn basrsınızda bir iki saniye bişi döner açılırya o dönen şeyde takılı kaldı ayarlardaki wifi menüsünde de açılıyor diyor kalıyor yardım pls:D
  13. süvari::.

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM elinize sağlık bayağı gelime oldu emeğe saygı:D hani ayarlardan android sürümüne abanınca marsh mallow da oyun gibi bişi geliyo ya onu ekleme gibi bi durumunuz varmı ve bildirim çübüğü biradada yumuşaklaştırılabilrimi :D