revion kullanıcısının son içeriği

1. revion

GM 5 Plus Tepki Vermeme Sorunu

Bizim sıkıntımız telefonun yazılımına erişememek değil aslında telefon hiçbir tepki vermiyor benim telefonum önceden açılıyordu ara sıra şu anda hiçbir tepki vermiyor kaldı öylece pazartesi servise vereceğim pazartesiye kadar halletmek istiyorum fakat telefon hiçbir tepki vermiyor.
  2. revion

Cihazı hiçbir şekilde göremiyorum tüm denilenleri yapmama rağmen.
  3. revion

Yazılım çökmesinden kaynaklı büyük ihtimalle sorun fakat telefona ulaşma şansımız olmadığından düzeltemiyoruz üzücü servise gönderip haksız yere kullanıcı hatası denip geri gelmesini de istemiyorum.
  4. revion

Sıkıntımız aynı galiba ara sıra bende gm yazısını görüyorum 1 kere recoverye girebildim hard reset attım ve ardından telefona hiç ulaşamıyorum
  5. revion

Peki hangi romu kullanıyordunuz benim telefon stock 8.0.0 dan sonra kafayı yemeye başlamıştı bu sorun iyicene sinirimi bozuyor telefonun bataryasının kablosunu çıkarıp taktım fakat etki etmiyor :/
  6. revion

İyi günler arkadaşlar. Telefonumu dün akşama doğru 4 gibi cebime attım aradan 30 dakika geçtikten sonra hiç bir neden yokken telefonum hiçbir tepki vermiyordu şarja takıncada bir tepki alamadım ardından sabaha kadar prizde bıraktım belki kendine gelir diye sabah bir müddet açıldı fakat ayar...