oktay61 kullanıcısının son içeriği

1. O

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

S Kardeşim şarj soketi bozulmuştur. Benim de konuyu bootloader de kalma sorunu diye birşey vardı onu flas kadın düzeldi valla çok makbule geçti sagolun
  2. O

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

8 den 7 ye cevirince general mobile yazısında kalıyor. ama8 yükleyince sorunsuz açıyor yardımcı olur musunuz çok acil.
  3. O

GM 5 PLUS STOCK ROM MARSHMALLOW [FASTBOOT][M3E56]

android 7 de rom atamıyorum ya
  4. O

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

wifi  bagli oldugu halde internete girmemeye basladi bunun cozumu ne olabilir
  5. O

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

hocam iyi has sevdim ama kamera resimleri kaydetmiyor . bide video çekmiyor durdu hatası veriyor bunlar için neler yapıla bilir. bide uygulama falan yukluyorum ama internetten birşey indirmiyor ne kendi tarayıcısıyla ne de başka bi tarayıcıyla bunlar için neler yapılabilir? yorumların hepsine...
  6. O

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]MysticOS ROM For GMD

Google playe bağlanmiyor takvim durdu hatası aldım. Muzik player durdu hatasıda alıyorum bazen
  7. O

Hocam oraya nasıl ulaşırım daha önce denemedim bunu
  8. O

Herhangi bir sorun bulanadım ama bu sanal tusları nasıl kaldiririm?
  9. O

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Portlanan telefonda sd olmadığı için böyle birşey oluyor çözümü yok zaten çok büyük bi sorun değil
  10. O

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam *.*.26 güncellemesi gelmiş ;-) :rool: :shy:
  11. O

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam gmail senkonizasyonu olmuyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  12. O

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam sürekli takipcinizim hemen indir güncelleme yaptım system durduruldu hatası verdi falan yeniden format attım ama yine bekliyoruz guncellemeyi ??????