kozdemir26 kullanıcısının son içeriği

1. K

Xiaomi tavsiyesi

Fikrini paylastigin için tesekkur ederim banada 5 plus daha agir basiyorda dedigim gibi ekran boyutu bayagi buyuk geldi aslinda snapdragon işlemcili note 4x tam aradigim modelde ondanda kalmadi sanirim piyasada
  2. K

Xiaomi tavsiyesi

Selam arkadaslar size birsey danisacagim.5 yildir severek kullandigim ve hala iyi kotu kullanmaya devam ettigim discovery1 i emekli etmek istiyorum, Bu telefonda Miui roma o kadar alistimki birakmak istemiyorum o yuzden öncedende hayran olduğum xiaomi telefon almayi düşünüyorum. Biraz...
  3. K

[4.2.1][FLASH TOOL] GM Discovery 16GB Jellybean v6777

Bana bu rom lazim arkdaslar elinde olan upload edebilir mi link silinmiş
  4. K

[GLOBAL-STABLE]MİUİ V8.2.3.0 KHDCNDL for GM Discovery

Emeğine sağlık onur şarj durumu ve performansı nasıl miui 8 7.1.20 ile kıyaslarsak
  5. K

[DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.15 For GM Discovery

Teşekkürler emeğine sağlık
  6. K

[HDC][4.4.2][PORT]Samsung Galaxy Note 5 Rom By Frozen

Cvp: [HDC][4.4.2][PORT]Samsung Galaxy Note 5 Rom By Frozen Teşekkürler emeğine sağlık daha önce denemiştim ama uzun süre oldu unutmuşum tekrar indirip deneyelim
  7. K

[DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.9.29 For GM Discovery

Cvp: [DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.9.29 For GM Discovery Teşekkürler,birde bunu deneyelim emeğine saglik
  8. K

[ZİP]Amigo Theme

Teşekkürler emeğine sağlık
  9. K

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery emeğinize sağlık inşallah batarya konusunda fark vardır
  10. K

amigo müzik çalar uygulaması

Cvp: RE: amigo müzik çalar uygulaması Uygulamayı arkadaşın telefonundan almıştım o zaman kitkat vardı şimdi hangi sürüm var bilmiyorum güncelleme ile değişmiş olabilir
  11. K

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Bende indiremiyorum başka yere upload imkanınız yok mu
  12. K

Launcher tavsiyesi

Line launcher kullanıyorum özellikleri görselliği çok güzel ve çok hızlı tavsiye ederim.
  13. K

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Avea buluttan nasıl dosya indiriliyor arkadaşlar indiremedim bir türlü.indir diyorum hiç tepki vermiyor
  14. K

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Ahmed açılış müziğini susturmak istiyorsan system\ media klasörü içimdeki bootaudio.mp3 adli dosyayı sil yada daha sonra kullanirim dersen uzantısını degistir Ayrıca elfeneri bende sorunsuz