gmdtakip kullanıcısının son içeriği

1. G

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery
  2. G

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Cvp: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery tşkler
  3. G

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Hocam romda çok sorun var yükledim şuanda kilit ekranı sorunlu , ekranda yazı boyutu değişmiyor , menü tuşu gelmiyor basınca son uygulama gelmiyor tuşla şaştm inan çince mi hesap
  4. G

RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Başka rom var üstüne kurma şansım yok hocam
  5. G

RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Direk kurucam hocam partiton yapıp temiz kurulum sorun çıkar mı 6.5.7 üstüne degil
  6. G

Cvp: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Tşkler hocam sorunlar bittiğine sevindim inş sorun çıkmaz tşkler hocam emeğiniz için
  7. G

[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

Cvp: [SORUNSUZ][Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery hocam bu link indirdim tlf format atıp kurucam bu link 8.0.1 degil mi fark varmı indirme linkinde ona göre rom yüklicem sonra bidaha uğraşmim
  8. G

Cvp: [SORUNSUZ][Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery Hocam gapss çözdünüz mü ? Bu ara beb link yafa konuyu bulamafm hivam
  9. G

Cvp: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery İnş onuda çözersiniz hocam takipteyim bugün gelir umarım elinize yüreğinize sağlık
  10. G

Cvp: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery Hocam sadece sorun tek gabsdamı diger hatalar giderilmişmi mi hesap filan