general5353 kullanıcısının son içeriği

1. G

serviste ne islem yapiiyolar

hocam teli servise gönderince yazılım guncelliyolar. jtagmi yapıyorlar ?? şimdiden tskler
  2. G

6.0.1 güncellemesininde hata veriyor

benim tel botleader modunda bağlıyorum PCI görmüyor USB umc acikk driverlerde kurulu
  3. G

güncelleme hatası.

o zaman bu işi yapmayın kapatın bu siteyi millete yanlış bilgi veriyosunuzz. indirdin MB yazık yaaa.. [hr] vee şunu soylimki iki kullanıcılara yardımcı olmucaksinizz bir actiniz bu siteyi. yazık ya türk insanı yardımseverdir. ne oldu bu insanlara yazık !!
  4. G

şarj sorunu

tam anlatım yok teli bilgisayara baglicazmi .. yardımcı olmuyosunuz daha ne ise yarar bu forumm !!
  5. G

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [5.1.1][Konu Güncellendi] [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K bu nasıl bi anlatım. hiç bisey anliyan yokk
  6. G

şarj sorunu

kardeşim. tamam. dosyaları indirdikten sonra telefonu bilgisayarını baglicazmi. oylemi yuklucez roomu
  7. G

şarj sorunu

stock ROM nasıl yüklenir lollipop ayrıntılı açıklanmıştır.. bana watsaptan ulasirmsn kardsm
  8. G

güncelleme hatası.

yaa en sonunda bilgisayardan napiozz ayrıntılı anlatım yokk. 4 partli dosyayı neyi neye atcazz.. bi video yapsaniz daha başarılı olursunuz
  9. G

güncelleme hatası.

arkadaşlar 6.0.1 güncelleme geldi indirdim tel kapandı kutucuk yarıda hata verdi. bu konuda baştan sona yardımcı olacak varmı. kimse ugrasmiyo. stock romm atın diyo. ben bilmiyorum. stock room indirdim nasıl kuracam progrprogramla . baştan sona yardımcı olacak birini arıyorum.. allah rızası...
  10. G

RE: [5.1.1][Konu Güncellendi] [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K ayrıntı vermiyorlar. hiç bilmeyenler nasıl yuklucez... ayrıntılı anlatacak baştan sona biri anlatsa
  11. G

RE: [5.1.1][Konu Güncellendi] [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K ondan sonra napcam. neyi nasıl yuklucez. gerisinde anlatirmisin allah rızası icin
  12. G

RE: [5.1.1][Konu Güncellendi] [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K arkadaşlar bu stock romm atarken teli bilgisayara baglicazmi tam ayrıntılı anlatacak yokmu
  13. G

şarj sorunu

hocam tel sarjdayken teli kapatınca bütün ekran gidip şarj falan almiyo . bataryayi çıkarıp takiyorum öyle oluyo napmam lazim[hr]bi kişide ilgilense
  14. G

6.0.1 güncellemesininde hata veriyor

hocam bende tel sarjdayken teli kapatiyorum tel kapanınca şarj simgesi cikmiyo açma tuşuna basiyorum acilmiyi. bataryayi cikartik yaktıktan sonra ancak. napmam lazim