Furkan Orta kullanıcısının son içeriği

1. F

Tamamen Wipe'lanmış tableti nasıl kapatabilirim ?

Yanlız şöyle bir sorunum da var, tabletin açık mı kapalı mı olduğunu anlayamıyorum. Şarja takınca şarj olurkenki ışık yanıp sönüyor ama tüm tuşlara basılı tuttuğumda kapanıdığını anlayamıyorum :)
  2. F

Tamamen Wipe'lanmış tableti nasıl kapatabilirim ?

Evet arkadaşalar hemen nasıl olduğunu anlatayım. Benim ETAB 5 cihazımda hem root + xposed lu 4.4.2 stock rom vardı, hemde twrp ile backup alınmış cm 13.0 vardı. Ben geçenlerde twrpye girip 4.4.2 deyken backup aldım, nasılsa cm 13.0 ün de backupı var diye advanced wipetan bütün herşeyi seçip wipe...
  3. F

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Teşekkürler :)
  4. F

[6.0.1][V2]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM

Cvp: [6.0.1][V2] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM Özür dileöenize gerek yok sonuçta port rom hatalar olması gayet normal birşey :) ayrıca bir hata daha buldum sanırım. Youtube ve chrome dan video izleyebiliyorum ama twitch üzerinden canlı yayın izlerken ses geliyor görüntü yeşil ekran oluyor.
  5. F

[6.0.1][V2]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM

Cvp: [6.0.1][V2] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM Hata buldum. Ekran kilidi swipe ta olmasına rağmen kilit tuşuna bastığımda şifre yokmuş gibi açılıyor. Ayrıca 3x3 patern kilidi koydum aynı şifreyi girmeme rağmen açılmadı wipe yapmak zorunda kaldım.