Erkan Uysal kullanıcısının son içeriği

1. Erkan Uysal

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Peki nasıl yapacagız bunu , build.prop dan android sürümünü değiştirsek olur mu ?
  2. Erkan Uysal

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Ayyıldız™ ben bu romu yukledim ve şuan kullanıyorum çok güzel ama şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntısı v sınıf oğrenci yüklenmiyor çözümü varsa söylermisin lütfen ? Acil
  3. Erkan Uysal

Yine bir etab5 sorunu :)

Furkan attım ama bişey olmadı
  4. Erkan Uysal

Yine bir etab5 sorunu :)

Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle gelip yardım eden veya fikir sunan herkese şimdiden teşekkür ederim ben etab5 tabletime başka bir rom kurmak istiyorum örneğin marsmallow 6.0.1 falan ama twrp 3.0 veya 3.0.2.4 kurunca Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi...
  5. Erkan Uysal

[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0

Ayyıldız™ ben bunu yapacağım ama Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden.Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırınca başarısız diyor ve twrp 3.0 yükleyince dahili depolamada 0 MB gösteriyor ne yapmam gerek yardım et lütfen şimdiden teşekkürler Şu an kullandığım rom ...
  6. Erkan Uysal

Etab5 twrp 3.0.2.4 sorunu

S.a arkadaşlar benim etab5'e forumdan bulduğum flashlanabilir twrp 3.0.2.4 sürümünü yukleyince dahili hafızada ki dosyalarım gözükmüyor ve marsmallow yapmak için dalvik , sistem ,önbellek , veri kısmı temizlenmiyor başarısız diyor başka yöntemleri varsa lütfen yardım
  7. Erkan Uysal

Gamepad Tuş Değiştirme

Selamın aleyküm arkadaşlar Ben geçen gün kablolu bir gamepad aldım ve Etab 5 tabletime taktım ve minecraft pe oynamak için minecraftımı açtığımda normalde x tuşu ile seçim yapabilmem gerekiyordu fakat seçim yapmıyor bunu düzeltecek bir uygulama varmı yoksa gamepad de mi sorun var yardımlarınızı...
  8. Erkan Uysal

Youtube kısıtlı mod sorunu ...

Bende de aynı sorun var ve herzaman verileri temizlemek çok can sıkıcı bir durum :( burdan turkdevs'deki geliştiricilere sesleniyorum bir çözüm bulun lütfen !!
  9. Erkan Uysal

E tab 5 Seri No Düzeltme

Tamam kardeş saol :)
  10. Erkan Uysal

E tab 5 Seri No Düzeltme

S.A Arkadaşlar ben tabletime rom attım ve seri no 123456ABCDEF gibi oldu bunu bilgisayar kullanmadan düzeltebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler :emoji_slight_smile:
  11. Erkan Uysal

imei sorunu(garantiye gonderme)

Bildigim kadariyla ekranin sararmasi tabletten çok oyun oynaman ile veya çok kullanman ile ilgili kardeş ama imei numarasi ile ilgili bir bilgim yok
  12. Erkan Uysal

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Teşekkürler TürkDevs [hr] :Teşekkürler  :D :D