Damngineer kullanıcısının son içeriği

1. D

ETAB-5 Repartition System Belleği Yükseltme

Keşke sdcard'ın silindiğini biraz daha büyük yazsaydınız. Verdiğiniz scatter dosyası hata verdi düzeltmek gerekiyordu. Yedeklerim gittiği için yedek alamıyorum. System 2,5gb oldu ancak /sdcard /data /cache hepsi 0mb gözüküyor. /system dışındaki partitionlar wipe'a, resize'a, repair'e ya da...
  2. D

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Selamlar @Asderdd, ROM içerisinden adb açabiliyorum "device" olarak okuyor ancak sunduğunuz TWRP'de açmaya çalıştığımda sideload yerine offline görüyor. TWRP ile mi alakalıdır?
  3. D

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Android scatter dosyasını düzenleyerek boot.img system.img dosyalarını atarak kurdum, META-INF ve Kronos dosyalarındakileri kurmazsam çok şey kaçırıyor olur muyum sizce uygun mudur bu şekilde yüklemek? Saygılar ve teşekkürler.
  4. D

Flash-Tool ile yükleyebilir miyiz? Tablet çalışmadığı için indiremiyorum tablete ADB Sideload da açamadım ROM tablete kavuşamadı yani maalesef. Biraz acil ayrıca
  5. D

Ellerinize sağlık deneyeceğim bu akşam, rica ederim bir daha link.tl kullanmayın. Bugün sabah 11'e kadar gelmiyordu site, gelse de ayrı dert zaten reklamdan dosyaya zor ulaşılıyor. Saygılar