arif66 kullanıcısının son içeriği

1. A

[STOCK] Jelly Bean v6000 4-16 GB

saollllllll
  2. A

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Teşekkürler ama onuda denemiştim olmamişti format attim oldu :D
  3. A

Batarya süresi art modundami yoksa dalviktemi raha uzun
  4. A

Romu yeni kurdum google play e girdigimde baglanti hatasi veriyor. Verileri temizle vs. Yaptm sorun duzelmedi ne yapmaliyim
  5. A

mobil veri açilmiyor(yeni apn eklenmiyor)

Ayarlarda erişim noktasi ayarlarina giriyorum içi boş yeni apn de ekleyemiyorum. Mobil veride kullanamiyorum apn olmadiğindan nasil yapabilirim.(Rom değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor.)
  6. A

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Ayarlarda erişim noktasi ayarlaeina giriyorum içi boş yeni apn de ekleyemiyorum. Mobil veride kullanamiyorum apn olmadiğindan nasil yapabilirim
  7. A

Hayır fm radyodan radyo dinlerken hışirti gelmiyor sadece muzik dinlerken vidyo izlerken veya telefonla konuşurken geliyor. Kulakliktanda geliyo hoparlordende [hr] Dolby yukledim sorun cozuldu teşekkurler...)
  8. A

Telefonla konuşurken müzik dinlerken vs. 20 saniyede bir hışırti geliyor ne muzik ne telefonla adam gibi konuşamıyorum düzeltmek için ne yapabilirim. Tşk (rom değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor)
  9. A

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Telefonla konuşurken müzik dinlerken vs. 20 saniyede bir hışırti geliyor ne muzik ne telefonla adam gibi konuşamıyorum düzeltmek için ne yapabilirim. Tşk.