aoy33 kullanıcısının son içeriği

1. A

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

RE: [GÜNCEL] Google Pixel Experience - GM 5+ Teşekkür ederim
  2. A

[STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme

faydalı paylaşım
  3. A

[REHBER] ETAB5 SeriNo BT - WIFI MAC Yazdırma işlemi | Kesin çözümü

BEN SN WRITER İÇİN TABLETİ SÖKÜP GERİ TAKTIĞIMDA TABLET AÇILIYOR VE SERİ NO YAZILMIYOR.NEYİ YANLIŞ YAPIYORUM?
  4. A

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

Cvp: RE: [REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA Nedir?
  5. A

Arkadaşlar ben şifre tc girerek de denedim olmadı,girmeden denedim yine olmadı,temiz kurulum yaptım yine olmadı aktifleşmiyor.Tableti servise göndersem aktifleştirebilirler mi yoksa bu sorun eba ile mi alakalı? @"Celuk"  @"Asderdd"
  6. A

@"Asderdd" hocam yazdığın şekilde de denedim ama olmuyor hala aşama aşama anlatır mısın stock romu sorunsuzca aktifleştirmek için ne yapmalıyım nerde hata yapıyorum
  7. A

Cvp: RE: [REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA Hocam mail attım wifi ve bt mac numaramı söyler misiniz
  8. A

Cvp: RE: [REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA hocam yazdım onları zaten ama deneyeyim bakalım
  9. A

Hocam elinize sağlık,seri numarasını yazdım,düzeldi fakat hala aktifleştiremiyorum sebebi nedir? kayıt hatası kısmında kalıyor halen
  10. A

Tabletin seri numarası silindi

Cvp: RE: Tabletin seri numarası silindi hocam o dosyalar yok ki system klasörlerinde
  11. A

Seri No Hakkında

tablet aktifleştirilmiyor güzel kardeşim stock rom atınca falan da olmadı ne yapmalıydım?
  12. A

Seri No Hakkında

Arkadaşlar seri numarası silindi,spflashtool ile stock rom atıp servise göndersem sıkıntı çıkar mı?
  13. A

E-Tab 5'te Modem.img yok mu?

Tabletin seri numarası silindi,ben de sn imei writer ile yapacaktım fakat modem db ve ap db dosyaları lazım,nasıl bulabilirim?