ananonim kullanıcısının son içeriği

1. A

ağustos 2016 güncelleme hatası

Herkeze hayırlı forumlar Dün telefonun güncellemesini kontrol ediyim dedim ve yeni güncelleme geldiğini farkettim. 2 minim rootlu olduğu için rootu kaldırdım ve güncellemeyi indirdim. Fakat resimdeki gibi bir hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim                                           ...
  2. A

Brom error

Cvp: RE: Brom error Zaten ordan yaptım herşey aynı
  3. A

Brom error

Merhabalar bir sorunum var ( ne zaman eksik olduysa) gmd 2 mini me rom atıcam tüm gerekli dosyalı kurdum. sp flash ile seçimi yapıp upgrade basınca altta 'download da' yazıyor ve 11-12 sn sonra BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004) hatasını veriyor  (kurduğum...
  4. A

Ekran Kaydı Sorunu

Cvp: RE: Ekran Kaydı Sorunu Supersu me pro ile kingroot u super su ile değiştirdim ve video çekerken shou diye program kullanmaya başladım baya etkili 30+ fps alıypr şuan
  5. A

MTK Cihazlarda Rootlu CWM nasıl yüklenir?

ya kardeşim şimdi dediğin herşeyi driver falan kurdum pdaNet+ falan diye program yüklendi adb driverinde pda net cihazı algıladı bağlandıı hatta driverlar already instal falan dedi ama mtk droid tools bir türlü cihazı görmüyor :what: :what: [hr] The device isnt revealed Connect or Reconnect...
  6. A

Ekran Kaydı Sorunu

Yardım yokmu :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
  7. A

Ekran Kaydı Sorunu

Hayır kaldırıyor hatta screen recorder (for kitkat+) diye bi program vardı simgesi mavi monitör onunla yapmıştım 120 saniye boyunca çekmiştim Ama sonra record tuşuna basmamla record finis demesi bir oluyor sonradan bozuldu
  8. A

Ekran Kaydı Sorunu

Merhaba herkeze telefonu rootlayalı bikaç gün oldu kingroot ile herşey iyi güzel ama ekran kaydı almak istediğimde ya kasıyor ya hersey birbirine giriyor mesela *Scr screen record da 360p de bile çok hafif donma oluyo Nll screen record da tam kalite hiç takilma yok ama ekran renkleri degişip...