Akocbey kullanıcısının son içeriği

1. Akocbey

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Kardeşim, vallahi videosunu çekecek kadar fazla bilgiye sahip değilim ancak; [TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1 'da ilgili ne yazmışsa onu uyguladım. Sonuç olarak başarılı oldu. Yalnız youtube 'da root atma veya yeni rom yükleme videolarını incelersen sanıyorum faydası olur. TWRP...
  2. Akocbey

twrp 3'ü flash tool ile yükledim downlod only ile olmazsa Firmware upgrade ile de oluyor bilginiz olsun...
  3. Akocbey

arkadaşım, ben önce twrp 3 ü yükledim ve gelişmiş temizlik yaptım. Sonra bilgisayar üzerinden kalıb_boot_by_turkdevs dosyasını cihazın hafızasına attım. Tableti tekrar başlattığımda beyaz ekran geldi. Sonra bilgisayara Etab 5 dokunmatik kalibrasyonu kurdum seçimleri tek tek yaptım. Ardından...
  4. Akocbey

Sevgili kardeşim; çocuklarımdan kalan Etab 5 tablet'in ekran dokunmatiği çalışmıyordu sizin yönteminizle denedim ve yaptım. Bu arada ben 55 yaşımdayım ve bilgisayarla aram açıkçası pek iyi değil. Buna rağmen ben yapmışsam gençler haydi haydi yapar diye düşünüyorum. Çok teşekkür ediyorum sizlere.