adem.şentürk kullanıcısının son içeriği

1. A

[EDL][8.0.0] GM 5 PLUS OREO STOCK ROM

Asderdd hocam EDL üzerinden nougat paylaşacağım demiştiniz nezaman paylaşırsınız, bendeki gm5 plus oreoda şarj sorunu yaşıyor, başak türlüde ne yaptıysam nougata dönemedim. mümkünse paylaşabilirseniz çok iyi olacak. İyi forumlar,selamlar hocam
  2. A

hocam ozman cihazı garantiden servise verdiğinde yazılım değişiklği yaptığını anlarlar artık servisin insafına kalmış garanti dışı diyebilirde demeyebilirde ben kilit açıkken soket değişimi yaptırdım bi sıkıntı olmadı mesela, ayrıca güncellemede falanda bir sorun yaşamadım hiç
  3. A

Gm5 plus tool uygulmasını indir pc ye kur hocam teli fasboot moda al pc ye bağla araçta bootlader kildi kapat butonuna tıkla cihaz kilidi kapanıp yeniden başlayacak cihaz sıfırlanabilir yedekbalmayı unutma hocam kesin çözümdür,kolay gelsin
  4. A

merhaba hocam, EDL üzerinden nougat yüklemeyi paylaşma şansınız varsa iyi olur fasboot modda yüklemede sorunlar yaşanıyor. teşekkurler yardımlarınız için hocam aynı sorun birebir bendede var şarj soketi değişmişti benim cihazın ve değiştikten sonra hızlı şarj özelliği gitmişti galiba bu...
  5. A

emeğinize sağlık hocam, teşekkürler herşey için