C Codex Yargı Original poster Kayıtlı Üye 8 Haz 2020 6 1 25 Cihaz XİAOMİ ROM Kitkat 8 Haz 2020 #1 S.aleykum arkadaşlar. XİAOMİ REDMİ NOT8 kullanıcısıyim. Öğrenci olduğumdan dolayı telefonum kaçak ve şuan IMEI gitmiş durumda. IMEI ATMAYI öğretecek kimse varmıdır acaba. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
S.aleykum arkadaşlar. XİAOMİ REDMİ NOT8 kullanıcısıyim. Öğrenci olduğumdan dolayı telefonum kaçak ve şuan IMEI gitmiş durumda. IMEI ATMAYI öğretecek kimse varmıdır acaba. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
C Codex Yargı Original poster Kayıtlı Üye 8 Haz 2020 6 1 25 Cihaz XİAOMİ ROM Kitkat 8 Haz 2020 #3 ReVoLuTiOn' Alıntı: mesaj at Genişletmek için tıkla ... Hocam ben mesaj atamıyorum siz atmayı denermisiniz.
ReVoLuTiOn' Alıntı: mesaj at Genişletmek için tıkla ... Hocam ben mesaj atamıyorum siz atmayı denermisiniz.
orhan gencer Kayıtlı Üye 8 Ara 2019 1 0 24 Cihaz Gm discovery ROM j2 23 Kas 2020 #4 Yapabildinmi biliyosan banada söyle nasıl yapılıyosa
E Eyuopoi Kayıtlı Üye 9 Kas 2020 2 0 25 Cihaz Xiaomi redmi not 8 ROM Android 12 24 Kas 2020 #5 orhan gencer' Alıntı: Yapabildinmi biliyosan banada söyle nasıl yapılıyosa Genişletmek için tıkla ... Yapabildim dostum bana numaranı Brk
orhan gencer' Alıntı: Yapabildinmi biliyosan banada söyle nasıl yapılıyosa Genişletmek için tıkla ... Yapabildim dostum bana numaranı Brk