Vidtrim (Video Düzenleme)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tayren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tayren

Original poster
Kayıtlı Üye
18 Ara 2017
10
4
36
Cihaz
Xperia Z1
ROM
Z1 mx rom + geliştirmeye devam
Bu uygulama ile kaydettiğiniz videoları düzenler,efektler katıp arkaplân sesini kapatabilir ve daha bir çok özelliği kullanabilirsiniz mega hesabımdan paylaştığımdan linkte sorun olmayacağına inanıyorum,umarım beğenirsiniz.
Görseller:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Link:

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: Dr.Techno™
Merhaba,

Forumumuzda ücretli uygulamalar paylaşmak yasaktır. Bu sebeple link kaldırıldı. GooglePlay'de yer alan uygulamanın linki konuya eklendi. Teşekkürler.

Merhaba,

Forumumuzda ücretli uygulamalar paylaşmak yasaktır. Bu sebeple link kaldırıldı. GooglePlay'de yer alan uygulamanın linki konuya eklendi. Teşekkürler.
Rica ederim bilmiyordum daha dikkatli olacağım aslında yasak olmasa güzel uygulamalar var atardım
[doublepost=1513630970,1513595633][/doublepost]Adminlerden biriyle özel mesajdan bir konu görüşmem gerek
[doublepost=1514842461][/doublepost]
Rica ederim bilmiyordum daha dikkatli olacağım aslında yasak olmasa güzel uygulamalar var atardım
[doublepost=1513630970,1513595633][/doublepost]Adminlerden biriyle özel mesajdan bir konu görüşmem gerek
Hâlâ iletişim kuramadık nedendir acaba