[UPDATE]CrDroid v3.8.5 For Etab-5

KARAHASAN7728

Original poster
Aktif Üye
31 May 2021
734
140
23
Cihaz
E-TAB 5
ROM
DirtUnicorns

CrDroid v3.8.5 For Etab-5​

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çok nadiren beyaz ekran
GITTIKÇE STABIL ROMLARA YAKLAŞIYORUM. EN STABIL NOUGAT BU ROMDUR

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[hide]CrDroid 3.8.5

(arm/7.1/pico)

[/hide]

Romda çok uygulamalar yüklediğinizde kasmalar meydana gelirse hızlandırmaları ve hızlandırma yöntemini kullanın aksi takdirde tabletiniz çökebilir
TWRP 3.1.(Rom yükler gibi flashla sonra recovery yi yeniden başlat formst yapmaya gerek yok

GAPPSindirin.
Wipe data/system/dalvik/cache yapın sırasıyla
1-ROM
2-GAPPS kurun
NOUGAT keyfini çıkarın

ROMU HIZLANDIRMAK İSTİYORSANIZ

ROM BURADA Kİ HIZLANDIRMA YÖNTEMİ İLE DE HIZLANDIRMA YAPMAK İÇİN

Son düzenleme:
Hocam cihazda başka bir rom yüklü onu silip bunu direkt üzerine yazabilir miyim ?

Hocam cihazda android 5 lollipop (ismi aklıma gelmedi) Bir custom rom var

Hangi rom olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim

Herhalde lolipop görünümlü kitkat romlardan birindesiniz ve ya stock dasınız.Yükleyebilirsin kurulum kısmındaki her şeyi yap

Herhalde lolipop görünümlü kitkat romlardan birindesiniz ve ya stock dasınız.Yükleyebilirsin kurulum kısmındaki her şeyi yap
Hocam adımları tek tek uygulamaya çalıştım ancak wipe yaparken bazıları hata verdi ve üzerine romu kurmak istediğimde yine hata verdi ne yapmalıyım

İlk önce trwp yi flasha recovery den sonra recovery i yeniden başlatıp romu kur

İlk önce trwp yi flasha recovery den sonra recovery i yeniden başlatıp romu kur
Hocam 3.1 ile de denedim aynı hatayı verdi başka bir rom denedim ve yine aynı hatayı verdi ancak tabletin mehmetcan adında 4.4.2 bir romu var var aynı stock rom gibi onu yapınca oluyor