M MrRobot01 Original poster Kayıtlı Üye 20 Kas 2015 17 1 26 Mar 2016 #1 Rashr ile TWRP yükledim yeniden başlattı fastboot mode da kaldı şimdi yazılımını tekrar kurucam tekrar twrp denicem tekrar aynı hatayı verir mi ?
Rashr ile TWRP yükledim yeniden başlattı fastboot mode da kaldı şimdi yazılımını tekrar kurucam tekrar twrp denicem tekrar aynı hatayı verir mi ?
S sinanbilgiç Kayıtlı Üye 9 Kas 2015 16 1 26 Mar 2016 #2 Cvp: TWRP Yükledim fastboot mode da kaldı MrRobot01' Alıntı: Rashr ile TWRP yükledim yeniden başlattı fastboot mode da kaldı şimdi yazılımını tekrar kurucam tekrar twrp denicem tekrar aynı hatayı verir mi ? Genişletmek için tıkla ... telefonun markası nedir?
Cvp: TWRP Yükledim fastboot mode da kaldı MrRobot01' Alıntı: Rashr ile TWRP yükledim yeniden başlattı fastboot mode da kaldı şimdi yazılımını tekrar kurucam tekrar twrp denicem tekrar aynı hatayı verir mi ? Genişletmek için tıkla ... telefonun markası nedir?
M MrRobot01 Original poster Kayıtlı Üye 20 Kas 2015 17 1 26 Mar 2016 #3 Cvp: TWRP Yükledim fastboot mode da kaldı sinanbilgiç' Alıntı: MrRobot01' Alıntı: Rashr ile TWRP yükledim yeniden başlattı fastboot mode da kaldı şimdi yazılımını tekrar kurucam tekrar twrp denicem tekrar aynı hatayı verir mi ? Genişletmek için tıkla ... telefonun markası nedir? Genişletmek için tıkla ... Çok pardon konuyu yanlış yere açmışım 'e tab 4' nasıl taşıyabiliyoruz konuyu.
Cvp: TWRP Yükledim fastboot mode da kaldı sinanbilgiç' Alıntı: MrRobot01' Alıntı: Rashr ile TWRP yükledim yeniden başlattı fastboot mode da kaldı şimdi yazılımını tekrar kurucam tekrar twrp denicem tekrar aynı hatayı verir mi ? Genişletmek için tıkla ... telefonun markası nedir? Genişletmek için tıkla ... Çok pardon konuyu yanlış yere açmışım 'e tab 4' nasıl taşıyabiliyoruz konuyu.