[Theme-Emui]GALAXY NOTE 5 TEMA

husmer_22

Original poster
Aktif Üye
27 Tem 2015
124
32
41
Arkadaşlar size kendi yaptığım temayı paylaşmak istiyorum gerçekten çok güzel oldu. Tema ikonlarını Miui Note 5+ temasından aldım.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

5mVlJq.jpg

İcon klasörleri görünümü değişmiştir
İNDİRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN:
]

• Like
Tepkiler: acar55
RE: EMUI V3 GALAXY NOTE 5 TEMA

Eline sağlık. Konu başlığını [Theme-Emui] ..... olarak değiştir. İlk fırsatta deniycem hoş duruyor.

serkan75' Alıntı:
Eline sağlık. Konu başlığını [Theme-Emui] ..... olarak değiştir. İlk fırsatta deniycem hoş duruyor.
Yorumun için tskkurler
Kardeş

eline sağlık muhteşem olmuş hazır emuideyken deneyelim :) başka temalarda bekliyoruz

İcon pack yapamazmisiniz hocam ben port sense kullanioyorumda

Kurulum nasıl olacak ? Direk recovery'den yükleyelim mi yoksa temalardan yükleme yeri var mı ?

Furkan_FS' Alıntı:
Kurulum nasıl olacak ? Direk recovery'den yükleyelim mi yoksa temalardan yükleme yeri var mı ?

indirdiğiniz dosyayı sd kart hwthemes klasörüne atın temalardan aktif edin

İcon boyutları bulidprob editor programı ile ayarlayabilirsiniz.  

ro.config.app_big_icon_size değerini 135 yaparsanız icon boyları resimdeki gibi olur

Kadirdroid' Alıntı:
husmer_22' Alıntı:
Kadirdroid' Alıntı:
İcon pack yapamazmisiniz hocam ben port sense kullanioyorumda
Apk olarak  yapmak lazım onuda bilmiyorum.
Tmm tesekkurler yinede yada bu ikonlari atsaniz herhangi bi icon packi editleyerek apkya çevirebiliriz ikonlari atma sansiniz varmi

Verdiğim linki indir sonrada 7zip programıyla aç sonra içinde icon yazan yeri acip içinden iconlari alabilirsin kardeşim

Fasty^' Alıntı:
elden geçmesi gereken ikonlar var bakarsan güzel olur

Haklısın kardeş en yakın zamanda onları düzelteceğim.

husmer_22' Alıntı:
Kadirdroid' Alıntı:
husmer_22' Alıntı:
Kadirdroid' Alıntı:
Husmer 22 tmm teşekkürler ellerine sağlık deniycem simdi

Rica ederim kardeş ne demek

Mi launcher indirdim burdan deniycem tekrar teşekkürler
Miui launcher kullanacaksan link vereyim onu indir miui uyumlu

Kardeşim benim saol ilgin için

Sdcard Hwthemes dosyasına indirdiğiniz temayı atın ama ilk önce magazine temasını uygulamanız gerekiyor.