M morose Original poster Kayıtlı Üye 2 Nis 2015 12 0 12 Tem 2015 #1 S5 romu yukledim 1.3 surumunu romda muzik dinlerken kesintiler oluyor napmaliyim yardim edermisiniz arkadaslar
S5 romu yukledim 1.3 surumunu romda muzik dinlerken kesintiler oluyor napmaliyim yardim edermisiniz arkadaslar
M morose Original poster Kayıtlı Üye 2 Nis 2015 12 0 12 Tem 2015 #3 Prisoners™' Alıntı: Shuttle+ muzik uygulamasını tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Suan jet aidoyu kullaniyorum stock ronu kullanirken sorun yok bu roma gecince sorun basladi romda biseyimi silmem lazim acaba hocam Upuppp
Prisoners™' Alıntı: Shuttle+ muzik uygulamasını tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Suan jet aidoyu kullaniyorum stock ronu kullanirken sorun yok bu roma gecince sorun basladi romda biseyimi silmem lazim acaba hocam Upuppp
Apranax File Uploader 21 Nis 2015 223 135 13 Tem 2015 #4 Bisey silme baska muzik uygulamalari dene bence
M morose Original poster Kayıtlı Üye 2 Nis 2015 12 0 13 Tem 2015 #5 Prisoners™' Alıntı: Bisey silme baska muzik uygulamalari dene bence Genişletmek için tıkla ... Bi deneyimde bu sorun sadece bu romda oluyor sadece
Prisoners™' Alıntı: Bisey silme baska muzik uygulamalari dene bence Genişletmek için tıkla ... Bi deneyimde bu sorun sadece bu romda oluyor sadece