N nuvo Original poster Kayıtlı Üye 31 May 2015 18 0 31 27 Ara 2015 #1 yurtdısı lg g2 aldım hangı model yada baseband oldgnu nerden anlarım modelını fılan yardım edecek kısıye sımdıden tesekkr ederım
yurtdısı lg g2 aldım hangı model yada baseband oldgnu nerden anlarım modelını fılan yardım edecek kısıye sımdıden tesekkr ederım
N nuvo Original poster Kayıtlı Üye 31 May 2015 18 0 31 27 Ara 2015 #3 caneray' Alıntı: Ayarlar -> Hakkında kısmında detayları görebilirsin. Genişletmek için tıkla ... ornek [font=Hind, sans-serif]LS980 diye nerde yazıyor hocam hangı model oldgnu dıyorum mesela turkıye cıhazında d802 yazıyoya ogrenmek ıstedıgım benım cıhazın modelını hangı ulke oldugunu nasıl anlarım[/font]
caneray' Alıntı: Ayarlar -> Hakkında kısmında detayları görebilirsin. Genişletmek için tıkla ... ornek [font=Hind, sans-serif]LS980 diye nerde yazıyor hocam hangı model oldgnu dıyorum mesela turkıye cıhazında d802 yazıyoya ogrenmek ıstedıgım benım cıhazın modelını hangı ulke oldugunu nasıl anlarım[/font]
C caneray 27 Ara 2015 #4 nuvo' Alıntı: caneray' Alıntı: Ayarlar -> Hakkında kısmında detayları görebilirsin. Genişletmek için tıkla ... ornek [font=Hind, sans-serif]LS980 diye nerde yazıyor hocam hangı model oldgnu dıyorum mesela turkıye cıhazında d802 yazıyoya ogrenmek ıstedıgım benım cıhazın modelını hangı ulke oldugunu nasıl anlarım[/font] Genişletmek için tıkla ... Belirttiğim gibi hakkında kısmından görebilirsin. Daha pratik olarak Antutu ile öğrenebilirsin.. Edit : AIDA64 de kullanabilirsin.
nuvo' Alıntı: caneray' Alıntı: Ayarlar -> Hakkında kısmında detayları görebilirsin. Genişletmek için tıkla ... ornek [font=Hind, sans-serif]LS980 diye nerde yazıyor hocam hangı model oldgnu dıyorum mesela turkıye cıhazında d802 yazıyoya ogrenmek ıstedıgım benım cıhazın modelını hangı ulke oldugunu nasıl anlarım[/font] Genişletmek için tıkla ... Belirttiğim gibi hakkında kısmından görebilirsin. Daha pratik olarak Antutu ile öğrenebilirsin.. Edit : AIDA64 de kullanabilirsin.
ReeLperesT Administrator 30 Mar 2015 349 228 Cihaz Redmi Note 3 Pro ROM Global Stock 27 Ara 2015 #5 Arka kapakta şarz girişinin üstünde yazar oradan öğrenebilirsiniz.