UtkuAblakTR' Alıntı:Başlıyorum![]()
341.8GB
Var mı Geçen ?
![]()
ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen![]()
caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen![]()
Neden her masadan ayrı download yapıyorsun, birinden indir diğerlerine ağdan paylaştır.![]()
caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen![]()
Neden her masadan ayrı download yapıyorsun, birinden indir diğerlerine ağdan paylaştır.![]()
ByEgeLi' Alıntı:caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen![]()
Lisans meselesi![]()
caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:caneray' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:İnternet kafe işletiyorum bu ay her masadan en az 50 gb oyun indirdim.tartismalayalim istersen![]()
Lisans meselesi![]()
Kürek at![]()
caneray' Alıntı:@"ByEgeLi" para veriyorsun birde tekrar tekrar download ediyorsun.
TTNET bunu beğendi.
ByEgeLi' Alıntı:caneray' Alıntı:@"ByEgeLi" para veriyorsun birde tekrar tekrar download ediyorsun.
TTNET bunu beğendi.
AKK yok B|