B Bahricn Original poster Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 7 0 23 Ocak 2016 #1 Casper romu flasladim ondan sonra Başka Bir ROM flaslayamiyom Hem geçte aciliyor tablet lütfen yardim.
Casper romu flasladim ondan sonra Başka Bir ROM flaslayamiyom Hem geçte aciliyor tablet lütfen yardim.
I Incredible™ 23 Ocak 2016 #2 Bahricn' Alıntı: Casper romu flasladim ondan sonra Başka Bir ROM flaslayamiyom Hem geçte aciliyor tablet lütfen yardim. Genişletmek için tıkla ... flashlayamıyorum derken? biraz daha açıklayıcı olur musunuz?
Bahricn' Alıntı: Casper romu flasladim ondan sonra Başka Bir ROM flaslayamiyom Hem geçte aciliyor tablet lütfen yardim. Genişletmek için tıkla ... flashlayamıyorum derken? biraz daha açıklayıcı olur musunuz?
B Bahricn Original poster Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 7 0 23 Ocak 2016 #3 Ağa hani ROM SD atip insall yapiyoz ya o olmuyor
I Incredible™ 23 Ocak 2016 #4 Bahricn' Alıntı: Ağa hani ROM SD atip insall yapiyoz ya o olmuyor Genişletmek için tıkla ... hata ne yani? status 7 felan mı yazıyor?
Bahricn' Alıntı: Ağa hani ROM SD atip insall yapiyoz ya o olmuyor Genişletmek için tıkla ... hata ne yani? status 7 felan mı yazıyor?