ciltasfurkan Original poster Aktif Üye 29 Eyl 2016 87 4 24 Cihaz GM Discovery 4 Tem 2019 #1 ARKADAŞLAR ETAB 5 DE EN İYİ STABİL ÇALIŞAN ROM HANGİSİ VPN SORUNSUZ OLACAK TAVSİYE EDECEGİNİZ ROM VARSA YAZARMISINIZ ?
ARKADAŞLAR ETAB 5 DE EN İYİ STABİL ÇALIŞAN ROM HANGİSİ VPN SORUNSUZ OLACAK TAVSİYE EDECEGİNİZ ROM VARSA YAZARMISINIZ ?
ciltasfurkan Original poster Aktif Üye 29 Eyl 2016 87 4 24 Cihaz GM Discovery 4 Tem 2019 #3 cyanogen yukledım dokunmatık sıkıntılı mıuı attım sımdı sanal tus kapatmayı bılmıyorum
H Hartollew 4 Tem 2019 #4 ciltasfurkan' Alıntı: cyanogen yukledım dokunmatık sıkıntılı mıuı attım sımdı sanal tus kapatmayı bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... Cyanogen mod romlar stabil değil demişlerdi.
ciltasfurkan' Alıntı: cyanogen yukledım dokunmatık sıkıntılı mıuı attım sımdı sanal tus kapatmayı bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... Cyanogen mod romlar stabil değil demişlerdi.
EgeGian Aktif Üye 13 Ağu 2019 81 14 Cihaz Redmi Note 6 Pro ROM EU Rom 14 Ağu 2019 #5 Selam, En Stabil Rom Bana Göre PowerGamerOs.
H Hartollew 14 Ağu 2019 #6 EgeGian' Alıntı: Selam, En Stabil Rom Bana Göre PowerGamerOs. Genişletmek için tıkla ... Maalesef denedim ve hiç memnun kalmadım en memnun kaldığım Lollipop 5.1 saf oldu.
EgeGian' Alıntı: Selam, En Stabil Rom Bana Göre PowerGamerOs. Genişletmek için tıkla ... Maalesef denedim ve hiç memnun kalmadım en memnun kaldığım Lollipop 5.1 saf oldu.