E-Tab 5 Tablet Pcye baglanmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysfgkts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ysfgkts

Original poster
Kayıtlı Üye
22 Kas 2015
15
0
Arkadaslar basliktada belirttigm gibi twrp yapip sistemin kilidini kirdiktan sonra usb ile pc ye bagladim fakat tablet sadece sarj olup pc ye baglanmiyor. Yardimci olursanz evinirim.

Benimkindede aynı, gm kapatmış sanırım son güncellemede

Önce BusyBox yükleyin ardından play storeden SG USB Mass Storage uygulamasını yükleyin sorunsuz olarak bağlanacaktır,

Hocam bi cozum getirebilir misiniz

Nart' Alıntı:
Önce BusyBox yükleyin ardından play storeden SG USB Mass Storage uygulamasını yükleyin sorunsuz olarak bağlanacaktır,

hocam çok sağaolun oldu

Nart' Alıntı:

Busybox nasıl yüklenecek?Bilgi verebilir misiniz?

gon42' Alıntı:
Nart' Alıntı:

Play Storeda ücretsiz sürümü olması lazım yoksa internette BusyBox apk yazarak indirebilirsiniz.

Nart' Alıntı:
gon42' Alıntı:
Nart' Alıntı:

Play Storeda ücretsiz sürümü olması lazım yoksa internette BusyBox apk yazarak indirebilirsiniz.

BusyBox ve SG USB Mass Storage root gerektirir.Rootsuz olmaz mı acaba?

ya abi nie uğraşıyonuz ki istediği kadar güncelleme gelsin bo bok yapamazlar.Tableti kırdıkıtan sonra açın bi sefer.Sonra tableti kapatın twrpye girin tableti formatlayın.şimdi napmanız gerekiyosa çalısacak.bilgisayarcı olduğum için vede programcı olduğum için elime 12 tane e tab 5 geçti hepsine aynı yaptım hepside çalısıyo.SADECE FORMAT ATIN GÜNCELLEME FALAN HEPSİ KALKIYO KORKMAYIN BİŞE OLMUYOO :d  :cool: :cool: :cool: :rool: :rool: :rool: :rool:

kardeş bende de oluyor ayarlar geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklamaya tekrar bas görüyor

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim tableti rar dosyasiyla kirdiktan sonra root atip fabrika ayarlarina cevirdim o bilgisayarci abi sagolsun duzeldi

bendede bağlanmıyordu kapattım kapalı haldeyken kapatma tuşuna bastım yanıp sönen tuş durdu sonra bağlandı sende bir dene ama taktıktan sonra bi 10dk beklemen lazım sonra yapabiliyosun