E Tab 5 Şarj/Pil Açılmama Sorunu

kaanbey

Original poster
Kayıtlı Üye
3 Eyl 2017
3
1
24
Cihaz
e tab 5
ROM
twrp
Merhaba . Tabletim İlk Başlarda şarj oluyordu kendi orjinal sarjıyla . Ancak Sonradan sarj git gide birden bitmeye başladı ve artık 3 günde yüzde 50 oluyodu sarj aşırı yavaşladı . ve en son tablet kapandı ve artık hiç sarj almamaya başladı 3 haftadır tabletimi açamıyorum açma kapama tuşu felan hepsini denedim olmuyor sarjda 1 gün bekledi yine olmadı . bu arada Sarjı doldururken tam oturmuyor sokete mecburen alta dogru bişeyle bastırtıyodum öyle oluyordu . bilmiyorum bununla alakası varmı ama yinede söyliym dedim . Sorunuma Cevap gelirse çok sevinirim en azından arızayı öğrenmem için .

Soket giriş yeri arızalanmış şarjda dediğin gibi biraz düzelterek 1 saat bırak sonra güç + ses açma+ ses kısma'ya 15 saniye basılı tut sonra normal güç tuşu ile açmaya çalış açılması gerek.Eğer açılmıyorsa soket arızalı garanti ya da bildiğin ve güvendiğin telefoncuya git yaptır.

• Like
Tepkiler: kaanbey
Denedim Malesef Olmadı hiçbirşey . Bu arada Şöyle Değişik Bişey oldu . Powerbank a bağladığımda tableti şarj doldurmak için . powerbank da algıladığı için üzerindeki ışık yanıyordu . ama tablette dolduğuna dair hiçbi ışık yanıp sönmüyordu veya açılmıyordu . powerda 2-3 üç saat beklettim yinede açılmadı .Sanırım sorun pilde de olabilir . Cevabınız için Teşekkür ederim .

• Like
Tepkiler: Furkan Kök