T tayfunn Original poster Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 28 0 10 Şub 2016 #1 Selamun aleyküm, Stock rom atıp ilk güne çevirmeyi düşünüyorum ama seri numarası silinmemesi için ne yapabilirim.
Selamun aleyküm, Stock rom atıp ilk güne çevirmeyi düşünüyorum ama seri numarası silinmemesi için ne yapabilirim.
C CagatayUrdem54 Kayıtlı Üye 10 Şub 2016 1 0 10 Şub 2016 #2 Cvp: E tab 5 ilk güve çevirme ve seri numarası hk tayfunn' Alıntı: Selamun aleyküm, Stock rom atıp ilk güne çevirmeyi düşünüyorum ama seri numarası silinmemesi için ne yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Kardeş 5 dakika önce yaptım ve seri numarası gibi bir hata ile karşılaşmadım ama yinede bilemem.
Cvp: E tab 5 ilk güve çevirme ve seri numarası hk tayfunn' Alıntı: Selamun aleyküm, Stock rom atıp ilk güne çevirmeyi düşünüyorum ama seri numarası silinmemesi için ne yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Kardeş 5 dakika önce yaptım ve seri numarası gibi bir hata ile karşılaşmadım ama yinede bilemem.
B bloodyroid Kayıtlı Üye 20 Kas 2015 18 4 10 Şub 2016 #3 bende bugün okuldan istediler 5 tane yaptım bi hata ile karşılaşmadım. 3 tanesini bilgisayara bağlayarak. 2 tanesini zip flashlayarak yaptım.
bende bugün okuldan istediler 5 tane yaptım bi hata ile karşılaşmadım. 3 tanesini bilgisayara bağlayarak. 2 tanesini zip flashlayarak yaptım.