E TAB 5 AÇILMIYOR !!

ugurcanm

Original poster
Kayıtlı Üye
29 Eki 2020
11
1
24
Merhaba dostlar.E tab 5 tabletimi eski sürümde kaldıgı için güncelleyeyim dedim başaramadım :) Geri stock rom attım oldu tableti açtım ekranda general mobile yazısı döndü durdu.Flastool dan format seçeneğini kullandım bu sefer tablet tamamen gitti.Yeniden flashtool dan dosyaları seçip atmak istediğimde ise hata veriyor.Acil yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Nasıl çözeceğini bilmiyorum ama tabletin seri numarası sıfırlanmış olabilir

• Like
Tepkiler: ugurcanm
Flashtool da download dedikten sonra tablete taktığım zaman ilk dıt sesinden 3 4 sn sonra kablo çıkarıldı sesi geliyor acaba bilgisayarım mı görmüyor ?

Flash tool da download bastıktan 1-1,5 saniye sonra tak hemen yani bende okumuyordu hızlı bir şekilde takınca okudu

Pek bi bilgim seri no sıfırlama olayını MEB'in öğretmen stock tonunda duymuştum format yapınca olabilir diyordu

• Like
Tepkiler: ugurcanm
twrp kuruluydu tablette fakat ben bir kere stock rom attım sonra general mobile yazısında takılınca bende format yaptım flashtooldan
sonra tablet açılmayınca ışık yanmayınca yeniden rom atımaya çalıştım işte orda sorunla karşılaştım

TWRP varsa OTG Kablo ile rom kurmayı dene .Tabi önce TWRP kurmalısın

[/URL]

TWRP dosyası:

Videodaki adamın yaptığı olmazsa "firmware uprgade" yapıp download a bas