O oyunplayhdtv Original poster Kayıtlı Üye 28 Nis 2021 2 0 33 Cihaz gm9pro ROM custom rom 28 Nis 2021 #1 Cihazım custom rom yüklerken bozuldu fastboot açılıyor sürekli. Cihazın oem kilidini açmıştım. Cihazın tek yapabildiğim oem kilidini açıp kapatmak
Cihazım custom rom yüklerken bozuldu fastboot açılıyor sürekli. Cihazın oem kilidini açmıştım. Cihazın tek yapabildiğim oem kilidini açıp kapatmak
Y yakupcontarli Aktif Üye 9 Mar 2020 68 4 27 Cihaz Vestel Venus V4 ROM STOCK 29 Nis 2021 #2 oyunplayhdtv' Alıntı: Cihazım custom rom yüklerken bozuldu fastboot açılıyor sürekli. Cihazın oem kilidini açmıştım. Cihazın tek yapabildiğim oem kilidini açıp kapatmak Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Aşağıdaki linki inceleyerek stock romu kurabilirsiniz.
oyunplayhdtv' Alıntı: Cihazım custom rom yüklerken bozuldu fastboot açılıyor sürekli. Cihazın oem kilidini açmıştım. Cihazın tek yapabildiğim oem kilidini açıp kapatmak Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Aşağıdaki linki inceleyerek stock romu kurabilirsiniz.