Allwiev Viper (General Mobile Discovery1) v8130

alicandemir

Original poster
Aktif Üye
20 Mar 2015
163
283
Allwiev viper cihazlara yeni güncelleme çıkmış kitkat için.Malum telpa biraz yavaş davranır hep.5-6 ay sonra belki bizede gelir... :)

Bende romu bizim cihazlar için kurulur hale getirdim.
Versiyon numarası 8130 görünüyor.
Belki taban olarak kullanmak isteyen olur.

Kurulum için.

1gb partition gereklidir.

Rom   linki: (yandex) 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ekran Görüntüleri

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

• Like
Tepkiler: Zekeeyy
Sorun varmı kullandınmı hiç
Xposed sorunu devam ediyormu

UnmoveD' Alıntı:
ben yükleyip kurulum haline getirdim ama hızlı gibi geldi bana

Versiyonu kaç?

Edit: eski konu sandım. Bir iki şey için fix vereceğiz demişlerdi. Verdiler demek helal olsun. yanlız toogle olmuyor viperde :(

Link ve ekran görüntüleri eklenene kadar konu rom tanıtım bölümüne taşınmıştır. Konu hazır olduğunda romlar bölümüne taşınır. Teşekkürler

Valla bende bir stock sevmez olarak merak ettim bi en azindan ss ekleseniz?

merakla bekliyoruz stock severim :D

edit : romu aospa çevirmişler bildiğin, systemuide toggle var mı?

Bu 3. Kitkat güncellemesi allview'in viper v1 için. Bu telefonun kaynağı Gionee bile güncelleme vermezken adamlar veriyor. Bu nasıl iş?