[7.1.2] HexagonOs 2.4 for Huawei Gr5/Honor 5x

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anonman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anonman

Original poster
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
3
5
27
Cihaz
Huawei gr5/Honor 5x
ROM
Hexagon Rom
ROM HAKKINDA:
Gerek özelleştirmeleri olsun gerekse pil ömrü ve stabilliği olsun benim çok hoşuma giden güzel bir rom.
Android 7.1.2 sürümüdür.
KURULUM:
TWRP'den gerekli wipeları yaptıktan sonra dosyayı ve (isteğe göre) gapps flashlayın ilk açılış 5-10 dk arası değişebilir.
LİNK:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

SCREENSHOTS:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Merhaba Huawei GR 5 (honor5x) cihazima twrp yükleyebilmek için bootlader kodunu kullanmak gerekiyormus emui.huawei.com sitesine girdigimde kullanıcı girisi yapiyorum ama bootlader kodunu alacagim yeri bulamıyorum. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar ben e tab5 için rom arıyorum ama hangisi yapacağımı bilmiyorum çoğunlukla oyun ve programlar için android yükseltmek ve stabil rom arıyorum önerdiğin bi rom var mı bilgili biri olarak sana sormak istedim hazır çevrim içisin